kako je uopće disala?

Tijesni korzet toliko je stisnuo bujne obline Heidi Klum da je bilo nemoguće gledati u bilo što drugo!

Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 6 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 7 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum +18 Heidi Klum Galerija

Heidi Klum i njezin partner Tom Kaulitz prisutvovali su zabavi Eltona Johna u Hollywoodu, a svi su gledali samo u manekenkin stisnuti dekolte.

Bivša manekenka Heidi Klum i njezin partner Tom Kaulitz bili su na zabavi koju svake godine tradicionalno održava Elton John.

Heidi i Tom zablistali su na crvenom tepihu, a unatoč tome što je on bio kraj nje, svi su gledali u dekolte bivšeg modela, a ona i u 51. godini izgledom oduzima dah.

Pogledaji ovo Heidi Klum - 1 Celebrity Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Heidina haljina sastojala se od providnog materijala prekrivenog cirkonima ispod kojeg su se isticale njezine vitke noge, a gornji dio imao je crni baršunasti korzet koji joj je vidljivo pritisnuo grudi. 

Veliku pozornost ukrali su i veliki rukavi koji su se protezali i iza leđa.

Haljina Heidi Klum je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Pogledaji ovo Leni Klum Celebrity Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +27 Kate Middleton - 1 Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene