Velika fotogalerija!

Svi detalji vjenčanja godine u Dubrovniku: Mladoženja se od sreće skinuo, zna se što se jelo i pilo, a mladenka je još jednom pokazala koliko voli Hrvatsku!

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Instagram 1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 9 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 10 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 4 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 3 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 5 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 2 +37 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 1 Galerija

Vjenčanje Amerikanke hrvatskih korijena Nicole Artukovich i sina Roda Stewarta Liama Stewarta privuklo je veliku pozornost, ovo su svi detalji svadbe o kojoj će se još dugo pričati.

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta tema je domaćih, ali i svjetskih medija, a evo svih detalja svadbe o kojoj će se još dugo pričati.

Nakon što su mladenci izrekli sudbonosno ''da'' u crkvi Sv. Ignacija u Dubrovniku, svatovi su se po kiši uputili na tvrđavu Lovrijenac gdje su partijali do dugo u noć.

Društvenim mrežama već su se proširile snimke s razuzdane zabave, a osim Roda Stewarta koji je plesao s metlom i Petra Graše koji je bio gost iznenađenja, poznato je tko je još zabavljao uzvanike.

Pjevala je klapa Kaše, nastupio je i Željko Barač na saksofonu, zabavljalo se uz DJ-a, a da im je bilo toliko dobro pokazuju i snimke na kojima se mladenci vide na ramenima prijatelja dok se mladoženja skinuo i veselio se bez košulje.

Zna se i što se jelo i pilo. Svatovi su uživali u domaćem pivu, pa se tako na većini fotografija i snimaka mogu vidjeti boce Karlovačkog piva, a dok se penjao prema Lovrijencu, mladoženja je u ruci nosio limenku Ožujske, piše Dubrovački dnevnik.

Mladenci su za večeru naručili tradicionalni dubrovački meni, a objavljeno je i kako je izgledala sala u kojoj su večerali.

Stolovi su bili ukrašeni voćem, cvijećem i svijećama, a tijekom večere dodatnu intimnu atmosferu dala su i ljubičasta svjetla po kamenim zidovima.

Liam i Nicole imali su tortu na tri kata koja je bila vrlo jednostavno ukrašena, bijelom kremom te jagodama.

Sudeći po snimkama mladenka se tri puta presvukla, a zbog kiše koja je padala poslije vjenčanja u crkvi raspustila je kosu te pokazala prirodnu kovrčavu frizuru.

Sve to pogledajte u velikoj fotogaleriji.

Pogledaji ovo Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

Pogledaji ovo Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Pogledaji ovo Žena s hrvatskom zastavom - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je ova žena nosila na vjenčanju godine u Dubrovniku, među sređenim uzvanicima baš se istaknula!

Pogledaji ovo Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 14 Celebrity Slavni mladoženjin otac prije vjenčanja istaknuo je samo jednu stvar, evo što je to imao za reći!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Marko Čovo Marko Čovo - 3 Marko Čovo - 2 Marko Čovo - 1 +29 Albina Grčić Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 4 +40 Bianca Censori - 5 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene