Baš ju je razveselio!

Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

Petar Grašo i Nicole Artukovich - 9 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 9 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nicole Artukovich - 8 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 7 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 6 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 5 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 4 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 3 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 2 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 8 Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 8 +21 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 7 Galerija

Petar Grašo bio je gost iznenađenja na svadbi Nicole Artukovich i Liama Stewarta, pogledajte kako je reagirala kad ga je vidjela.

Na vjenčanju godine u Dubrovniku jučer, mladenka je imala posebno iznenađenje, a u jednom dijelu večeri gostima je zapjevao Petar Grašo.

Mlada Nicole Artukovich nije mogla vjerovati što se događa, a Grašo se sada i sam pohvalio snimkom tog trenutka.

''Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri… Muzika, radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart, sretno!'' napisao je pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Grašo je ulaskom u salu počeo pjevati svoj veliki hit ''Ako te pitaju'', a mladenka mu je odmah pohrlila u zagrljaj te s njim nastavila pjevati.

Koliko je ponosna na svoje hrvatske korijene uvijek ističe, a čini se da joj je upravo naš pjevač na vjenčanju bio ostvarenje sna.

Pogledaji ovo Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Pogledaji ovo Rod Stewart - 3 Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Pogledaji ovo Žena s hrvatskom zastavom - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je ova žena nosila na vjenčanju godine u Dubrovniku, među sređenim uzvanicima baš se istaknula!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Maju Šuput ni vremenske neprilike nisu spriječile da održi posljednji koncert, podijelila je urnebesnu snimku: ''Ovako se ide na binu!''  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Marko Čovo Marko Čovo - 3 Marko Čovo - 2 Marko Čovo - 1 +29 Albina Grčić Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene