to uopće ne skriva

Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 3 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 7 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 6 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 3 +19 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Galerija

Nicole Artukovich ne skriva koliko je ponosna na svoje korijene, a osim što je vjenčanje odlučila napraviti u Dubrovniku, nosila je i tradicionalne konavoske naušnice uz vjenčanicu hrvatske dizajnerice.

Amerikanka konavoskih i hercgovačkih korijena Nicole Artukovich danas se u crkvi na Jezuitima udala za sina Roda Stewarta, hokejaša Liama.

Poznato je da Nicole voli isticati svoje porijeklo pa je tako cijela svadba u tonu kraja iz kojeg potječe. Danas je, na vjenčanju tim povodom nosila konavoske naušnice - najprepoznatljiviji tradicijski nakit ovog kraja. 

Nicole Artukovich rodom je iz Dubrovačko-neretvanske županije, točnije Konavala, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku.

''Moj je djed pobjegao od komunističkog režima 1953. na brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste'', napisala je ranije na Instagramu.

Koliko je ponosna na svoje korijene, Nicole ne skriva, a na njezinu profilu mogu se pronaći brojne fotografije na kojima nosi najpoznatije hrvatsko obilježje – crveno-bijele kockice.

Nicole ima i tetovažu grba s prvim bijelim poljem, a u Hrvatskoj je kupila i vjenčanicu s potpisom Aleksandre Dojčinović za svoje vjenčanje.

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač objavila video koji je snimila pred sam porod, ovako su izgledali posljednji trenuci prije dolaska male princeze!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 6 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Seve objavila fotke s treninga u vrućim hlačicama: ''Umjetnica mora biti zdrava!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene