Nije očekivala

Na vjenčanju godine u Dubrovniku gost iznenađenja bio Petar Grašo: ''Mladenka se rasplakala''

Petar Grašo na vjenčanju u Dubrovniku - 2 Petar Grašo na vjenčanju u Dubrovniku - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na vjenčanju u Dubrovniku - 1 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 6 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 5 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 4 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 7 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 3 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 2 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 +23 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 3 Galerija

Vjenčanje godine u Dubrovniku uveličao je i naš pjevač, pogledajte kakvo je iznenađenje za mladenku bio Petar Grašo.

Jučer su se u Dubrovniku vjenčali Nicole Artukovich i Liam Stewart, a nakon vjenčanja u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, svadbeno slavlje upriličeno je na tvrđavi Lovrijenac.

Svatovi su bili u odličnom raspoloženju, zabavljala ih je dubrovačka klapa Kaše, kao i saksofonist Željko Barač, a gost iznenađenja bio je Petar Grašo.

Jedan od gostiju na vjenčanju Tanner Riach objavio je fotografiju domaćeg glazbenika na vjenčanju godine, a pjevač je dao i kratku izjavu za Jutarnji list.

"Zaista je bilo jako lijepo i posebno emotivno, Nicole je stvarno bila u šoku od iznenađenja, a zatim i presretna i oduševljena. Sretan sam što sam mogao unijeti takvu radost u njihov poseban dan!", rekao je ekskluzivno za Jutarnji Grašo.

Fotografije s fešte pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 4 +40 Bianca Censori - 5 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 +28 Diletta Leotta - 1 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene