fotografi su sve uhvatili!

Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 5 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 4 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 3 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 6 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 7 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 8 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 9 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 2 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 +20 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Galerija

Iako ih vrijeme nija naročito poslužilo, mladenci su zadržali osmijeh i vedri duh pa ih tako sigurno u dobroj zabavi neće omesti ni kiša koja je padala na putu do svadbene večere.

Liam Stewart, sin Roda Stewarta oženio je danas u crkvi na Jezuitima svoju Nicole Artukovich, Amerikanku konavoskih i hercegovačkih korijena.

Nakon vjenčanja svi su se uputili na na svadbenu večeru na tvrđavi Lovrijenac, koja će se zasigurno okruniti dobrom zabavom. 

Mladenci su unatoč lošem vremenu zadržali dobro raspoloženje pa ih stoga neće omesti ni to što su pokisli na putu do tvrđave. 

Liam je u ruci držao hrvatsko pivo, a sudeći po tome, u glavi mu je samo dobra zabava koju će dovesti noć u krugu obitelji i prijatelja. 

U našoj galeriji možete vidjeti prizore pri dolasku na Lovrijenac. 

Prije večere, svi skupa krenuli su u đir Stradunom, a konobari ugostiteljskih objekata, građani i turisti su srdačno pozdravljali mladence.

Legendarni glazbenik i mladoženjin otac čak je zapjevao i uz gajde, a video možete pogledati OVDJE.

Fotografije pri izlasku iz crkve pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač objavila video koji je snimila pred sam porod, ovako su izgledali posljednji trenuci prije dolaska male princeze!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Navijačka himna - 6 In Magazin: Navijačka himna - 5 In Magazin: Navijačka himna - 4 In Magazin: Navijačka himna - 3 +2 In Magazin: Navijačka himna - 2 inMagazin Šime Vrsaljko otkrio je hoće li navijački hitovi dodatno motivirati našu reprezentaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene