Prava hrvatska svadba!

Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Rod Stewart - 3 Rod Stewart - 3 Screenshot 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart - 1 Rod Stewart - 2 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 5 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 4 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 3 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 6 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 7 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 2 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 +24 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Galerija

Rod Stewart opustio se na vjenčanju svog sina Liama Stewarta, a na društvenim mrežama završila je njegova snimka na kojoj pleše s metlom.

Slavni pjevač Rod Stewart nije skrivao sreću što je jučer u Hrvatskoj oženio sina Liama Stewarta, a na fešti koja se održavala na tvrđavi Lovrijenac bila je prava fešta.

Na društvenim mrežama prijatelji mladenaca snimali su atmosferu, a jedan od njih snimio je i Roda na fešti koji je u jednom trenu čak zaplesao s, ni manje ni više - metlom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Svatovi su bili u odličnom raspoloženju, zabavljala ih je dubrovačka klapa Kaše, kao i saksofonist Željko Barač, a gost iznenađenja bio je Petar Grašo na što je mladenka vrlo emotivno reagirala.

Pogledaji ovo Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

Pogledaji ovo In Magazin: Rod Stewart ekskluzivne snimke - 6 inMagazin Ekskluzivne snimke iz Dubrovnika: Prijem svjetske elite nije prošao bez suza!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 4 +40 Bianca Censori - 5 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 +28 Diletta Leotta - 1 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene