Spominju se i cifre

Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 10 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 9 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 8 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 7 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 14 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 15 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 13 +21 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 5 Galerija

Strani mediji raspisali su se o vjenčanju godine u Hrvatskoj, evo što su istaknuli.

O vjenčanju godine u našem Dubrovniku nije se pisalo samo u domaćim medijima već je ovaj poseban dan svoje mjesto našao i u recima stranih medija, točnije Daily Maila.

Ovaj slavni britanski portal objavio je snimke sa svadbe koje su dijelili uzvanici, a u naslovu su istaknuli: ''Snimke s vjenčanja sina Roda Stewarta i njegova zaručnice menadžerice pokazuju raskošnu svadbu u resortu gdje je noćenje vrijedno 1000 dolara''.

Daily je napisao kako je par slavio u Hotelu Excelsior na plaži koji je na samo pet minuta hoda od povijesne jezgre Dubrovnika. Opisali su nadalje kako izgleda hotel u kojem su odsjeli te pripremili večeru, a potom su podijelili i snimke njihovih prijatelja koje možete vidjeti u našoj galeriji.

Da je fešta bila itekako dobra, pokazuje snimka Roda Stewarta koji je plesao s metlom, a mladenku je svojim nastupom iznenadio i naš veliki pjevač Petar Grašo.

Pogledaji ovo Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Celebrity Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Pogledaji ovo Rod Stewart Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 4 +40 Bianca Censori - 5 Celebrity Zašto žena problematičnog glazbenika ulicom šeta s jastukom na grudima? Za ovo postoji stručno objašnjenje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 +28 Diletta Leotta - 1 Celebrity Najljepša sportska novinarka zaplesala je u badiću osam mjeseci nakon što je rodila prvo dijete!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene