Kakva promocija Hrvatske!

Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 11 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 14 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 3 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 5 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 6 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 12 Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 8 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 5 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 1 +20 Dolazak na svadbenu večeru - Nicole i Liam - 2 Galerija

Daily Mail ne prestaje pisati o vjenčanju koje se dogodilo u Dubrovniku, objavili su i najbolje scene sa svadbe.

Vjenčanje Liama Stewarta i Nicole Artukovich iz Dubrovnika obišlo je svijet, a britanski medij Daily Mail ne prestaje pisati o njihovoj fešti.

Portal je u detalje prenio sve što se događalo na fešti, a posebno su istaknuli Roda Stewarta koji je pomeo pod, ali i to da su se mladenci i gosti počeli skidati od uzavrele atmosfere.

Također, pišu i o crkvi Sv. Ignacija u kojoj su se ženili te su se prisjetili scena iz megapopularne serije ''Igra prijestolja'' koja se snimala upravo u Dubrovniku.

Podijelili su i najbolje snimke s vjenčanja, a sve to možete pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Strani mediji raspisali su se o razuzdanoj fešti s vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što ih se najviše dojmilo iz Lijepe Naše!

Pogledaji ovo Žena s hrvatskom zastavom - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je ova žena nosila na vjenčanju godine u Dubrovniku, među sređenim uzvanicima baš se istaknula!

Pogledaji ovo Rod Stewart - 3 Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Pogledaji ovo Vjencanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Celebrity Jedan detalj na mladenki jasno je dao do znanja koliko je ponosna na svoje korijene!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Nicole Artukovich - 8 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 7 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 6 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 5 +27 Petar Grašo i Nicole Artukovich - 4 Celebrity Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Marko Čovo Marko Čovo - 3 Marko Čovo - 2 Marko Čovo - 1 +29 Albina Grčić Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene