pokazao djelić atmosfere

Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i kći Ema Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka i Vanja Modrić - 1 Luka i Vanja Modrić - 3 Luka Modrić Luka Modrić i Aco Pejović - 2 Luka Modrić s obitelji Luka Modrić Luka Modrić +19 Luka Modrić Galerija

Luka Modrić je na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj kćeri Emi uz jednu njihovu zajedničku fotografiju i još nekoliko obiteljskih.

Naš reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić na društvenim mrežama obilježio je poseban dan u svojoj obitelji.

Njegova kći Ema proslavila je 11. rođendan, a on je tim povodom na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju i uputio joj lijepu čestitku.

"Sretan rođendan, srećo moja", napisao je ponosni otac, a podijelio je i još dvije fotografije s rođendanske proslave na kojima im se pridružio ostatak obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Luka sa suprugom Vanjom, osim Eme, ima još i starijeg sina Ivana te mlađu kći Sofiju, a kako možete vidjeti na njihovim novim fotografijama, u obitelji su u tri psa.

"Cijela obitelj je kopija Modrića", "Ne treba vam DNK test", "Mini Modrići", komentirali su mnogi koji su primijetili koliko Lukina djeca sliče na njega.

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Podsjetimo, Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Pogledaji ovo Jasmina i Radojka Modrić Celebrity Najmiliji Luke Modrića nisu propustili njegov dolazak u Osijek, evo tko ga je sve od obitelji došao podržati!

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Torbica Kolinde Grabar-Kitarović - 2 Torbica Kolinde Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 +25 Pierce Brosnan - 5 Celebrity Legendarni šarmer šokirao drastičnom transformacijom, obožavateljice ne mogu vjerovati da je to stvarno on!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene