Ne viđamo ga baš

Sve je osvojio kao preslatki dječak crvene kose, a onda je iskusio tešku stranu slave, evo kako danas izgleda!

Rupert Grint Rupert Grint Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint - 5 Rupert Grint - 4 Rupert Grint - 2 Rupert Grint - 1 Rupert Grint - 3 Rupert Grint - 11 Rupert Grint - 12 Rupert Grint - 10 Rupert Grint - 9 Rupert Grint - 6 +18 Rupert Grint - 1 Galerija

Rupert Grint kojeg je proslavila uloga Rona Weaslyja pojavio se nakon dužeg vremena u javnosti, a paparazzima se nije mogao sakriti.

Britanski glumac i zvijezda franšize filmova o Harryju Potteru, Rupert Grint snimljen je nakon dugo vremena u javnosti i to u opuštenoj šetnji sa svojom partnericom Georgiom Groome u Notting Hillu u Londonu.

35-godišnji Rupert bio je odjeven u tamnu odjeću, nosio je šiltericu i sunčane naočale, a zaštitni znak danas mu je duža brada i kosa. Na paparazze koji su ga primijetili nije se previše obazirao, ali na licu je cijelo vrijeme imao ozbiljan izraz.

Glumac koji se proslavio ulogom Rona Weaslyja u svijet filma ušao je s 11 godina, a već godinu nakon što je objavljen prvi film o Harryju Potteru, Grintu su počele stizati ponude sa svih strana. Prije glumačke karijere na velikom platnu, glumio je samo u školskim predstavama i u svojoj lokalnoj dramskoj skupini, no sreća mu se nasmiješila jer je upravo njegov izgled bio ono što se tražilo za serijal o popularnom čarobnjaku.

Pogledaji ovo Evanna Lynch Nekad i sad Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Kao Ron Weasley zaradio je vrtoglavih 28 milijuna funti, a prije nego što je postao svjetski poznat imao je nešto drugačiju ideju što bi volio napraviti sa svojim životom. Htio je postati prodavač sladoleda, a upravo to je bila karijera o kojoj je sanjario prije audicije koja mu je promijenila život.

Kao dječaku mu nisu ni predviđali svijetlu budućnost je je bio nemiran, loš učenik, a u dramskoj skupini u kojoj je glumio je u školskoj predstavi o Noinoj arci dobio ulogu - ribe.

Za ulogu u filmu "Harry Potter i kamen mudraca" Rupert je dobio nagrade za najboljeg mladog glumca te godine, a s obzirom na to da je film oborio sve rekorde gledanosti i zarade, nije bila loša situacija ni na njegovom bankovnom računu.

Pogledaji ovo Rupert Grint (Foto: Profimedia) Nekad i sad Kao preslatki dječak vatrene kose osvojio je čitav svijet, no karijera ga je skoro odvela u potpunu propast

Nakon što je završeno snimanje popularnog serijala, Grint je priznao medijima kako je doživio pravu krizu identiteta. Nije znao ni što želi raditi nakon Harryja Pottera, a toliko dugo je glumio Rona da se potpuno saživio s njim. Izgubio je kontakt sa svim prijateljima iz škole te je nakon svega uzeo pauzu od filmova. Prepustio se divljim zabavama i piću, a postao je i strastveni pušač. Nikada nije završio srednju školu, no zahvaljujući uspjehu u glumačkoj karijeri, ostvario je svoj dječački san te je kupio kamion sa sladoledom kojeg još uvijek čuva u svom dvorištu.

Glumio je u još nekoliko filmova i serija, no više nikada nije doživio takav uspjeh kao s Ronom Weasleyjem.

Pogledaji ovo David Holmes inMagazin Na snimanju Harryja Pottera završio je u kolicima, no danas nadahnjuje druge: Upoznajte kaskadera Davida Holmesa!

Što se privatnog života tiče, sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao Georgiju Groome, s kojom je od 2011. godine, a par je 2020. godine dobio kćerkicu Wednesday.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i brat Franko - 1 Lidija Bačić i brat Franko - 3 Dora Bačić - 3 Dora Bačić - 2 +31 Dora Bačić - 1 Celebrity Znate li da Lidija Bačić ima brata? Njegov izgled san je mnogim ženama, a dosad ga je samo dvaput pokazala na društvenim mrežama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton i James Matthews - 2 Pippa Middleton - 6 Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 3 +25 Pippa Middleton - 1 Zanimljivosti Dok se njezina sestra bori s teškom dijagnozom, ona i suprug pokrenuli su novi biznis u koji su uložili pozamašnu svotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene