Evo o čemu se radi

Dok se njezina sestra bori s teškom dijagnozom, ona i suprug pokrenuli su novi biznis u koji su uložili pozamašnu svotu

Pippa Middleton i James Matthews - 1 Pippa Middleton i James Matthews - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton i James Matthews - 2 Pippa Middleton - 6 Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 1 +19 Pippa Middleton - 5 Galerija

Sestra Kate Middleton Pippa Middleton i njen suprug James Matthews otvorili su novi biznis na imanju od 30 hektara.

Dok se njena sestra Kate Middleton liječi od nemile bolesti, Pippa Middleton i njen suprug James Matthews upustili su se u veliki biznis.

Godine 2020. uložili su dijelić svog bogatstva u farmu udaljenu tek sat i pol vožnje od Londona, a komadić skrivenog raja sada su odlučili podijeliti sa svima željnima bijega iz užurbane gradske sredine.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Kako je potvrđeno na službenom Instagram računu Bucklebury Farm Parka, koliba je sada dostupna za iznajmljivanje za rođendanske zabave, korporativne događaje, jogu, pilates i još mnogo toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bucklebury Farm (@bucklebury.farm)

Namjenski izgrađena kućica nalazi se u prekrasnoj dolini Pang u West Berkshireu te ima tri sobe s potpuno funkcionalnom kuhinjom i tušem.

U objavi su dostupne i fotografije drvene kuće, a Instagram pokazuje kako farmu rado posjećuju ljubitelji prirode koji rado provode slobodno vrijeme na svježem zraku te u društvu životinja.

''Bilo da želite organizirati sobu za sastanke za svoju tvrtku, mjesto za fotografiranje, pop-up trgovinu ili galeriju, predavanja, tečajeve ili demonstracijski seminar, ovo je savršeno mjesto'', piše u opisu.

U blizini farme nalazi se i kuća Pippe i Jamesa, ali i kuća obitelji Middleton.

Pippa i James imanje su platili 1.5 milijuna funti, a da urede 30 hektara zemlje trebalo im je četiri godine.

Pogledaji ovo Princ Louis Celebrity Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Inače, obitelj Matthews posjeduje i odmaralište Eden Rock na St. Bartsu, koji je inače jedan od najekskluzivnijih hotela u regiji. Tamo su boravile neke od najvećih svjetskih zvijezda, poput Eltona Johna, Brada Pitta i Leonarda DiCaprija. Jamesovi roditelji, David i Jane Matthews, preselili su se na St. Barts u rujnu 1995. godine nakon što su kupili Eden Rock od lokalnog avanturista Rémyja de Haenena.

Kateina sestra i James vjenčali su se 2017. godine. Svoje prvo dijete, sina Arthura, dobili su 2019. godine, u ožujku 2021. godine dobili su kćer Grace Elizabeth Jane, a u srpnju 2022. godine rodila im se kći Rose.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William Celebrity Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Mlađu sestru princeze od Walesa javnost pamti i po atraktivnim izdanjima kojima je uvijek plijenila pozornost, posebice na vjenčanju Kate i Williama 2011. godine. Pippa je tada zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a istaknula je i njezinu lijepo oblikovanu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida i umalo je zasjenila kraljevsko vjenčanje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i prijateljica - 5 Nives Celzijus i prijateljica - 6 Nives Celzijus i prijateljica - 4 Nives Celzijus i prijateljica - 2 +30 Nives Celzijus i prijateljica - 1 Celebrity Nives Celzijus zaigrala se s prijateljicom u restoranu pa je poljubila, bujna mašta pratitelja odmah je proradila: ''Tko ti je ta crna?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene