Konačno osvanula!

Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Princ Louis Princ Louis The Prince and Princess of Wales/Instagram 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 9 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 8 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 7 Princ Louis na prvom kraljevskom angažmanu - 1 Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis i princeza Charlotte - 2 +30 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Galerija

Kate Middleton i princ William objavili su fotografiju princa Louisa povodom njegova šestog rođendana i tako nastavili svoju obiteljsku tradiciju.

Nakon što su se obožavatelji kraljevske obitelji zapitali gdje je čestitka princu Louisu povodom njegova šestog rođendana, ona je osvanula na službenom Instagramu njegovih roditelja, princa Williama i Kate Middleton.

Louis se na fotografiji sretno smiješi od uha do uha, odjeven u kariranu košuljicu i plave hlače dok leži na travi.

"Sretan šesti rođendan princu Louisu! Hvala svima za lijepe želje", stoji uz prinčevu fotografiju, a kao njezina autorica potpisana je upravo njegova mama Kate.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Hvala kraljevskoj obitelji što je objavila ovu fotografiju. Volimo vas", "Louis ovdje nalikuje na princa Georgea", "Kako brzo raste", "Uživaj u danu", "Sretan rođendan najslađem princu", samo su neki od komentara uzbuđenih obožavatelja koji su tu fotografiju jedva dočekali.

Pogledaji ovo Princ Louis i princeza Charlotte Celebrity Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Naime, Kensingtonska palača dječje rođendanske portrete obično objavi rano ujutro kako bi obilježila njihove dane, no obožavatelji su ostali razočarani kada se na društvenim mrežama Kate i Williama nije pojavila fotografija nestašnog šestogodišnjaka. Neki su to povezali i sa skandalom oko fotografije koju je Kate objavila povodom proslave Majčina dana u Velikoj Britaniji, a za koju se ispostavilo da je fotošopirana, pa su se već tada mnogi pitali hoće li objaviti novu povodom Louisova rođendana.

Princ Louis rođen je 23. travnja 2018. u krilu Lindo bolnice St. Mary's, kao i njegova starija sestra Charlotte i brat George. Tadašnje priopćenje Kensingtonske palače glasilo je: "Njezino kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Cambridgea sigurno je rodila sina u 11:01. Beba je teška 3,6 kilograma. Porodu je prisustvovao vojvoda od Cambridgea. Njezino Kraljevsko Visočanstvo i njezino dijete su dobro."

Louisov šesti rođendan slavi se daleko od očiju javnosti, i to dok se njegova majka Kate liječi od karcinoma, nakon što je u ožujku podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

Pogledaji ovo Princeza Kate Middleton s djecom Celebrity Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

U srcedrapajućem videu princeza od Walesa detaljno je opisala kako su otkrivene stanice raka dok je bila podvrgnuta operaciji abdomena u siječnju. Objasnila je da o tome nije ranije govorila jer je htjela imati vremena kako bi objasnila Georgeu, Charlotte i Louisu i uvjerila ih da će biti dobro.

Pogledaji ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Zanimljivosti Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

To je također bio razlog zbog kojeg je William bio prisiljen povući se s komemoracije za svog pokojnog kuma, grčkog kralja Konstantina, jer se pretpostavlja da je tada obitelj saznala za Kateino stanje.

"Operacija je bila uspješna, no testovi nakon operacije otkrili su da je prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti liječenje", izjavila je Kate u emotivnom videu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 4 +26 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Celebrity Vlatka Pokos prvi put snimljena u javnosti s novim dečkom, pozirali su zagrljeni, a osmijesi im nisu silazili s lica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 +27 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene