Evo što se dogodilo

Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty - 2 Tori Spelling i Shannen Doherty - 1 Tori Spelling i Shannen Doherty - 3 Tori Spelling i Shannen Doherty - 4 Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling i Shannen Doherty Tori Spelling +21 Tori Speeling - 1 Galerija

Tori Spelling i Shannen Doherty bile su jako bliske prijateljice, no nakon jednog putovanja počele su se udaljavati jedna od druge.

Američka glumica Tori Spelling i njezina bivša kolegica iz kultne serije "Beverly Hills 90210" Shannen Doherty prisjetile su se kraja svog bliskog prijateljstva gostujući u nedavnoj epizodi podcasta Let's Be Clear.

Osim što su se osvrnule na svoje dane najveće slave kada su glumile u popularnoj tinejdžerskoj seriji koja se prikazivala deset sezona u razdoblju od 1990. do 2000. godine, glumice su se osvrnule i na činjenicu da su se udaljile jedne od druge, iako su bile jako bliske prijateljice.

Jeste li gledali seriju Beverly Hills?

  • Da, bila mi je jedna od najdražih!
  • Ne, ne zanima me to.

Ukupno glasova:

Prilikom njihova ponovnog susreta 53-godišnja Shannen rekla je da joj je bilo teško prisjetiti se ključnog trenutka koji je prekinuo njihovo prijateljstvo, dok je 50-godišnja Tori priznala da je njezina pasivna osobnost možda doprinijela propasti njihova prijateljstva.

"Uvijek te je bilo lako prevariti. I to je bilo jako frustrirajuće za mene jer sam ti uvijek znala reći: 'Da, Tor, imaj svoje mišljenje.' Kao, ti si pametna, ti si zabavna, ti si talentirana. Voljela sam te i poštovala sam te i htjela sam da vjeruješ u sebe onoliko koliko sam ja vjerovala u tebe", rekla je Shannen Tori.

Pogledaji ovo Jason Priestley Nekad i sad Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

Dodala je i kako vjeruje da je jedan od Torinih bivših partnera, koji je ostao neimenovan, također zabio klin između njih, a Tori je tog dečka opisala kao nasilnika i ovisnika.

"Posebno se sjećam da sam te pogledala i rekla: 'Moraš završiti s njim ili ću ga stvarno ubiti.' Kao, ne mogu stajati sa strane i gledati ovo", prisjetila se Shannen.

Nakon zajedničkog putovanja u Meksiko na kojem su bile sa svojim tadašnjim dečkima, prijateljice su počele udaljavati jer Tori nije prekinula svoju problematičnu vezu.

"Ostala si i mučila si se", rekla joj je Shannen.

Naposljetku, prisjetila se i da je Tori počela gravitirati prema drugima u njihovoj glumačkoj postavi, koja je uključivala pokojnog Lukea Perryja, Jennie Garth, Jasona Priestleyja, Briana Austina Greena i Iana Zieringa. Tako je do napetih trenutaka između nje i ostalih došlo kada je Tori 1992. godine bila odabrana da pozira za naslovnicu Rolling Stonea s Perryjem i Priestleyjem i kako su svi mislili da to nije pošteno prema svima.

"Žao mi je. Nisam mogla progovoriti i još uvijek ponekad ne mogu govoriti za sebe - u svojim pedesetima. Mislim da se nisam mogla zauzeti za sebe", priznala je Tori i ispričala se.

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa završila u suzama zbog teškog razdoblja kroz koje prolazi, ali važan susret nikako nije htjela propustiti!

Inače, tijekom prikazivanja serije kružile su glasine o sukobima iza kulisa i Shannen je napustila snimanje 1994. godine. O toj njezinoj odluci prošle se godine oglasila i i njihova kolegica Jennie Garth, koja je glumila Kelly Taylor.

"Voljela bih da je Brenda ostala u seriji,, ali ne znam kamo bi krenuli s njezinim likom", izjavila je 51-godišnja glumica u podcastu 90210MG.

"Ako ću sada govoriti kao obožavatelj, da, voljela bih da je uspjelo tako da je Brenda mogla ostati. Biti u tome i izvan onoga što se događalo u to vrijeme, vjerojatno joj je trebao odmor jer je postojala samo - energija, znate, nije bila sretna. Mnogi ljudi nisu bili sretni. Mislim da je to utjecalo na sve i stoga je energija na setu postala otrovna", otkrila je sada Tori.

I Tori i Shannen glumile su u ponovnom pokretanju svoje serije 2019. godine pod nazivom "BH90210", no ona je otkazana nakon samo jedne sezone prikazivanja.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 2 +33 Madalina Ghenea - 4 Nekad i sad Osvanula je stara fotka ljepotice rođene u Slatini, ovako je izgledala prije svih zahvata kojima se podvrgnula zbog usporedbi s legendarnom glumicom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens +22 Grupa Teens Nekad i sad Sjećate se grupe Teens? Vraćaju se na scenu nakon više od 20 godina, pogledajte kako danas izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene