prelomila je

Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling i Dean McDermott Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 3 +24 Tori Spelling - 4 Galerija

Tori Spelling predala je papire za razvod od supruga Deana McDermotta, nakon što su ih paparazzi snimili kako se svađaju.

Američka glumica Tori Spelling podnijela je zahtjev za razvod od supruga Deana McDermotta, doznaje People.

U dokumentima koje je Tori u petak predala sudu u Los Angelesu kao razlog razvoda navedene su nepremostive razlike, a glumica je zatražila i potpuno fizičko skrbništvo te zajedničko zakonsko skrbništvo nad njihovo petero djece, kćerima Stellom i Hattie te sinovima Liamom, Finnom i Beauom.

Par su ovog tjedna paparazzi ulovili u burnoj svađi ispred jednog skladišta u Los Angelesu, gdje su došli razdijeliti zajedničke stvari. Na fotografijama, koje možete pogledati u našoj galeriji, oboje izgledaju jako uzrujano, a Tori je snimljena i kako odlazi u suzama.

Tori i Dean u braku su bili 18 godina, a razišli su se još u lipnju prošle godine.

Pogledaji ovo Tori Spelling i Dean McDermott - 2 Celebrity Njihov brak već je jednom bio pred raspadom, a sada su novom objavom zbunili sve fanove pa je naglo obrisali!

Tori se nakon toga suočila s financijskim i zdravstvenim problemima, a neko je vrijeme s njihovom djecom živjela i po jeftinim motelima te čak i u kamperu.

"Istina je da ima problema s financijama. Nije bila financijski osviještena i loše je raspolagala novcem tijekom godina, ne uzimajući u obzir budućnost obitelji, a to je sada sustiže", otkrio je tada izbor blizak glumici.

Pogledaji ovo Tori Spelling - 1 Celebrity Tužan životni zaokret nekadašnje bogatašice i velike zvijezde: Odrasla je u vili od 165 milijuna dolara, a sada s petero djece živi u kamperu!

To je bio veliki preokret za zvijezdu serije "Beverly Hills 90210", koja je odrasla u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu, kao kći televizijskog mogula Aarona Spellinga.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Danilo Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić +13 Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Celebrity Aleksandar Vučić ponosno pozirao sa svojim sinom iz prvog braka, pogledajte koliko mu sliči: "Isti Aco!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +31 Ivana Knoll - 1 Celebrity O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene