krenulo je!

O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Ivana Knoll Ivana Knoll Tom Dubravec/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll najavila je povratak na tribine na Europskom prvenstvu, a ta vijest nije promakla svjetskim medijima.

Ivana Knoll stekla je svjetsku popularnost bodreći našu nogometnu reprezentaciju na velikim turnirima.

Njezine fotografije sa Svjetskih prvenstava u Rusiji i Kataru obišle su svijet i zaradila je nadimak najseksi navijačice, a sada je opet privukla pažnju svjetskih medija objavama kojima je najavila dolazak na Europsko prvenstvo u lipnju.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

O našoj navijačici zbog toga su se raspisali američki, britanski, njemački, pa čak i afrički mediji, a ona se člancima pohvalila u svojim pričama na Instagramu.

"Najseksi navijačica Svjetskog prvenstva Ivana Knoll sprema se ukrasti pažnju na Euru 2024, kako je dala naslutiti izazovnim fotografijama", objavio je britanski The Sun.

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

"Zvijezda Svjetskog prvenstva Ivana Knoll se skinula i najavila dolazak na Euro 2024", naslov je članka o Knoll na američkom portalu OutKick

"Miss Hrvatske najavila spektakl na Europskom prvenstvu", napisao je njemački Bild.

"Euro 2024: Dama koja je proglašenja najljepšom navijačicom na svijetu sprema se ukrasti show na turniru", izvijestio je i afrički sportski portal Sports Brief.

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Knoll se pojavila na prestižnom američkom događanju i objavila video, a onda su se pojavile njezine neobrađene fotke!

Ivani je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje su Vatreni osvojili broncu, naglo porasla i popularnost na Instagramu, gdje je sada prati više od 3 milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

U međuvremenu je postala i DJ-ica te je nastupala i po Americi, gdje trenutno živi, a još jedna promjena u njezinu životu je prekid dugogodišnje veze s poduzetnikom Antonim, o čemu je sama nedavno progovorila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 3 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom +25 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić pokazala kako izgleda kad opere kosu i iznenadila izgledom: "Čovječe, nisam prepoznao ženu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene