Skrivala ga je od javnosti

Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll s dečkom Antom Ivana Knoll - 2 +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll prekinula je ljubavnu vezu s poduzetnikom Antom, zajedno su bili 13 godina.

Naša vatrena navijačica i influencerica Ivana Knoll ovog je vikenda na Instagramu otkrila da je prekinula s dečkom nakon 13 godina i otkrila razlog prekida.

Knoll je dugi niz godina bila u vezi s poduzetnikom Antom koji se bavi nekretninama. Rijetko ga je pokazivala u javnosti, no jednom prilikom uhvaćeni su zajedno na tribinama tijekom utakmice Vatrenih.

Na Instagram priči u nedjelju je odgovarala na zanimljiva pitanja pratitelja, a jedno od njih ticalo se i njezina ljubavnog života pa je Ivana napisala:

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna", poručila je Knoll.

"Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", zaključila je Ivana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no zapravo se bavi građevinom", otkrila je jednom.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll u bikiniju izišla na balkon pa pokazala zavidne rezultate vježbanja, a pratiteljima je postavila jedno zanimljivo pitanje!

No ljubavi je došao kraj, a čini se kako Ivani to nije teško palo jer već neko vrijeme uživa u Americi, gdje se posvetila i novoj karijeri. Nedavno je u Miamiju kupila i stan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Nenad Tatarinov i Bloom Celebrity Maleni Bloom sve je sličniji mami Maji, sada imaju čak i jednake frizure: "Copy-paste!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško - 4 Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško - 7 Antonia Dora Pleško - 6 +26 Antonia Dora Pleško - 5 Celebrity Pogledajte kako je nastala Antonijina pobjednička transformacija u Mišu Kovača: ''Kažu da je najteže odglumiti legende...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene