ovakvu je još nismo vidjeli!

Nina Badrić pokazala kako izgleda kad opere kosu i iznenadila izgledom: "Čovječe, nisam prepoznao ženu!"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je video u kojem je pokazala kako njezina kosa izgleda kada je tek oprana, a ovakvu je još nismo imali priliku vidjeti.

Pjevačica Nina Badrić početkom ove godine odlučila se na promjenu frizure i drastično je skratila svoju kosu.

Otada kao da su se povećali komplimenti na račun njezina izgleda, kojima su je obožavatelji i dosad zasipali ispod svake nove fotografije, no to baš i nije bio slučaj ispod snimke koju je objavila na svojem profilu na TikToku.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

Nina je pokazala kako njezina kosa izgleda kada je tek oprana, a njezina frizura mnoge je iznenadila.

"Važno je sine da imaš čistu, opranu kosu", rekla je Nina u videu pa je zatresla glavom.

"Gel, pod hitno!" dodala je pa se nasmiješila kameri.

@ninabadricofficial

 

♬ original sound - Badrich Nina

"Jesi li požalila skraćivanje kose?", odmah ju je upitao jedan pratitelj, na što mu je Nina odgovorila: "Trebala sam i ranije".

Pogledaji ovo Nina Badrić - 1 Celebrity Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

"Kaj je s frizurom?", "Da, to je problem tako kratke kose", "Najljepša si, kako god", "Čovječe, nisam prepoznao ženu", "Uvijek predivna", "Pusti kosu", "Prirodna i prekrasna", još su neki od brojnih komentara koje je dobila, a mišljenja su, kako možete vidjeti, dosta podijeljena.

Što vi mislite?

Treba li Nina zadržati ovu frizuru?

  • Da, odlično joj stoji!
  • Ne, bolje je izgledala s dužom kosom

Ukupno glasova:

Nina je video snimila u svojem drugom domu, u Jelsi na otoku Hvaru, gdje boravi svako ljeto, a često tamo pobjegne i tijekom ostatka godine.

Pogledaji ovo Nina Badrić - 2 Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Inače, pjevačica je ranije u IN Magazinu otkrila i i zašto se odlučila na promjenu frizure.

"Nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots", objasnila je Nina te je priznala i da će joj trebati neko vrijeme da se navikne na svoj novi odraz u ogledalu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 3 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom +25 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna - 1 Lisa Rinna - 7 Lisa Rinna - 3 Lisa Rinna - 2 +21 Lisa Rinna - 5 Nekad i sad Tvrdila je da žali zbog svojih estetskih korekcija, ali njezine nove fotografije i drugačije crte lica pokazuju pravu istinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene