Hm...

Tvrdila je da žali zbog svojih estetskih korekcija, ali njezine nove fotografije i drugačije crte lica pokazuju pravu istinu

Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna - 1 Lisa Rinna - 7 Lisa Rinna - 3 Lisa Rinna - 2 Lisa Rinna - 5 Lisa Rinna - 6 Lisa Rinna - 4 Lisa Rinna Lisa Rinna - 10 Lisa Rinna - 9 +15 Lisa Rinna - 11 Galerija

Lisa Rinna pokazala je novi izgled na jednom događanju u Los Angelesu, a pohvalila se i na društvenim mrežama.

Holivudska glumica Lisa Rinna pokazala je svoj novi izgled i iznenadila sve na zvjezdanom okupljanju Hollywood Reporter Power Stylista, gdje u njezino lice koje izgleda poprilično drugačijih crta nego prije, nitko nije mogao prestati gledati.

60-godišnja Lisa za tu je prigodu odabrala i neobičan crni komplet koji se sastojao od rezane košulje, korzeta i hlača, no sve to ostalo je u sjeni njezina lica, a sudeći prema komentarima s društvenih mreža njezini su obožavatelji oduševljeni.

Pogledaji ovo Lisa Rinna Celebrity U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

Glumica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s događanja, a u komentarima su se brzo počeli nizati komplimenti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli L I S A R I N N A (@lisarinna)

"Predivna si","Tako treba", "Bila si na faceliftingu?", "Sviđa mi se tvoj novi imidž", "Ovaj tvoj androgeni izgled mi je najdraži ikad", "Ljepotica", samo su neki od komentara koje je dobila.

Lisa Rinna najpoznatija je po ulogama Billie Reed u sapunici "Days of Our Lives" i Taylor McBride u seriji "Melrose Place", a od 2014. godine dio je reality showa "The Real Housewives of Beverly Hills". Ostvarila je još nekoliko zapaženih uloga u serijama i filmovima, 2007. godine debitirala je u mjuziklu "Chicago" na Broadwayu, a može se pohvaliti i da je napisala tri knjige. 

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Voljeli smo ju gledati u seriji "Melrose Place", a evo kako danas izgleda glumica koja se obožava fotkati gola

Za glumca Harryja Hamlina udala se u ožujku 1997. godine i par je u braku dobio dvije kćeri, a ona je posvojila i sina kojeg njezin suprug ima iz prijašnje veze. Tabloidi su je od samih početaka karijere prozivali da se podvrgnula plastičnim operacijama, a Lisa to nikada nije negirala. Priznala je kako si je ubrizgavala botoks te je bila na nekoliko operacija, da bi kasnije rekla da joj je žao što je to napravila, ali čini se da ipak ne toliko da se u potpunosti prestane podvrgavati novim zahvatima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Luksuzna vila pjevačice Keshe - 10 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 8 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 6 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 9 +28 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 11 Zanimljivosti Pogledajte luksuzno imanje koje prodaje slavna pjevačica, sastoji se od čak dvije kuće, a tek je njihov sadržaj impresivan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +26 Lidija Bačić - 2 Celebrity Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene