Cijena prava sitnica!

Pogledajte luksuzno imanje koje prodaje slavna pjevačica, sastoji se od čak dvije kuće, a tek je njihov sadržaj impresivan!

Luksuzna vila pjevačice Keshe - 4 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 4 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Luksuzna vila pjevačice Keshe - 10 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 8 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 6 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 9 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 11 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 7 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 5 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 4 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 3 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 2 +22 Luksuzna vila pjevačice Keshe - 1 Galerija

Kesha prodaje svoju luksuznu vilu u Los Angelesu za koju bi novi vlasnik trebao izdvojiti šest milijuna dolara.

Američka pjevačica Kesha odlučila je prodati svoju luksuznu vilu u Los Angelesu i to po cijeni od 6 milijuna dolara, a istu je kupila prije samo četiri godine.

37-godišnja Kesha tada je izdvojila pet milijuna dolara za svoj novi dom, koji se nalazi u sve skupljoj četvrti Westside Mar Vista, no sada je očito spremna potražiti neke nove nekretnine.

Imanje u Mar Visti ovih se dana pojavilo na otvorenom tržištu po cijeni od šest milijuna dolara. Nekretnina se sastoji od glavne kuće od gotovo 6000 četvornih stopa, a dovršena je bila 2019. godine. S vanjske strane uređena je minimalistički, a u njoj su skupi drveni podovi, neutralne dekoracije, dnevni boravak s kaminom i visokim stropom. Tu je i otvorena kuhinja s masivnim otokom, kvarcnim ormarićima i dizajnerskim uređajima, te blagavaonica.

Vila izgleda:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ima pet spavaćih soba, a glavna na katu sadrži privatni balkon, spa prostor s kadom i garderobu dizajniranu u stilu butika Rodeo Drive. Naravno tu je i cijeli niz sigurnosnih kamera, sofisticirani sustav kućne automatizacije te zvučnici u svakoj prostoriji.

Iza kuće nalazi se prostrani travnjak, prostor za zabave na otvorenom i bazenom, a tu je i dvokatna samostojeća kuća u kojoj se nalaze još dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i kino na otvorenom.

Pogledaji ovo Kesha Celebrity Pokazala utreniranu stražnjicu u provokativnom kostimu, a ni plesači nisu imali puno više krpica na sebi

Odluka da kupi Kesha kupi ovo luksuzno zdanje u Mar Visti nije nikoga previše iznenadila, obzirom da preferira to područje Los Angelesa. Tako je 2014. godine kupila mali bungalov u trendovskoj obližnjoj kalifornijskoj četvrti Venice, koji je u roku od godine dana prodala za 1,7 milijuna dolara, a 2016. godine prodala je i mini kompleks u Nashvilleu vrijedan 1,4 milijuna dolara, a sada je došao red i na ovo luksuzno zdanje. 

Kesha je svoju karijeru započela kao prateći vokal poznatim glazbenicima, nakon čega je stekla slavu i zaradila milijune. No sve je počelo stagnirati zbog njezina mentora, producenta Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony, kojeg je optužila za dugogodišnje emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Pjevačica je rekla da ju je prvi put silovao kada je imala 18 godina te otkrila da je silovao i njezinu kolegicu Katy Perry, u čijem se spotu za pjesmu "I Kissed a Girl" pojavila 2008. godine.

Perry nije htjela komentirati te navode, no prestala je surađivati s glazbenim producentom, što je javnost protumačila potvrdom šokantnih optužbi. Kesha je završila na sudu s Dr. Lukeom 2014. godine, no nije dobila tužbu protiv njega, nego je sve završilo neočekivano. Producent je na kraju tužio nju zbog otkazivanja snimanja trećeg albuma i koncerata i gubitka zarade od istih.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 5 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 6 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 7 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 4 +27 Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 3 Celebrity Zsa Zsa se rasplakala u videima koje je objavila na Instagramu dok je pričala o sebi: ''Ja cijeli život nisam dobro...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Danilo Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić +13 Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Celebrity Aleksandar Vučić ponosno pozirao sa svojim sinom iz prvog braka, pogledajte koliko mu sliči: "Isti Aco!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene