Kao da ne stari!

U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

Lisa Rinna Lisa Rinna Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) Lisa Rinna (Foto: Getty) Lisa Rinna (Foto: Getty) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) +17 Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Galerija

Lisa Rinna na Instagram profilu pohvalila se kako uživa na jezeru, odakle je objavila fotku u dvodijelnom badiću i pokazala svoju zadivljujuću figuru.

Holivudska glumica Lisa Rinna pozirala je na drvenom molu s pogledom na jezero i prirodu te je pokazala svoje razgolićeno tijelo.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica na mamu Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

U dvodijelni crni badić jedva je sakrila svoje raskošne grudi, a njezino zanosno i isklesano tijelo u 59. godini, pokazalo je da Rinna ne stari.

Kao modni dodatak nosila je slamnati šešir kojim je sakrila svoje lice te potpunu pažnju usmjerila na svoje tijelo i usne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Pratitelji su joj odmah u komentarima uputili hrpu pozitivnih komplimenata: 

"Izgledaš fantastično", "Prekrasna", "Jako seksi", "Zadivljujuća", "Božanstvena" te mnoštvo emotikona gorućih vatrica i lajkova nizalo se ispod objave.

Lisa Rinna najpoznatija je po ulogama Billie Reed u sapunici "Days of Our Lives" i Taylor McBride u seriji "Melrose Place". Od 2014. godine Rinna je dio reality showa "The Real Housewives of Beverly Hills". Imala je još nekoliko zapaženih uloga u serijama i filmovima, a u mjuziklu "Chicago" debitirala je na Broadwayu 2007. godine. Tijekom svoje bogate karijere Rinna je napisala i tri knjige.

Za glumca Harryja Hamlina udala se u ožujku 1997. godine na Beverly Hillsu. Par je u braku dobio dvije kćeri, a posvojila je i sina kojeg njezin suprug ima iz prijašnje veze. Tabloidi su je od samih početaka karijere prozivali da se podvrgnula plastičnim operacijama, no Rinna to nikada nije negirala. Priznala je kako si je ubrizgavala botoks te je bila na nekoliko operacija, no kasnije je rekla da joj je žao što je to napravila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +26 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene