sudbina je nevjerojatna!

Tužan životni zaokret nekadašnje bogatašice i velike zvijezde: Odrasla je u vili od 165 milijuna dolara, a sada s petero djece živi u kamperu!

Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 1 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 3 Tori Spelling - 4 Tori Spelling - 5 Tori Spelling - 6 Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 3 Tori Spelling - 5 +12 Tori Spelling i Dean McDermott - 7 Galerija

Tori Spelling nakon razvoda od supruga Deana McDermotta s njihovo petero djece živi u kamperu, pred kojim su je snimili paparazzi.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling (50) proživljava teške dane.

Nakon razvoda od supruga Deana McDermotta, s njihovo petero djece jedno je vrijeme odsjela u jeftinom motelu, a sada žive u kamperu u Kaliforniji.

Tori je s kćerima Stellom (15) i Hattie (11) te sinovima Liamom (16), Finnom (10) i Beauon (6) snimljena pred kamperom koji je parkirala uz ocean, a paparazzi su je ulovili dok je obavljala "kućanske" poslove i odmarala se na stolicama za kampiranje. Uhvaćena je i u raspravi s policajcem, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Ovo je nevjerojatan zaokret za nekoga tko je odrastao u jednoj od  najbogatijih obitelji na svijetu. Njezin otac bio je televizijski mogul Aaron Spelling i obitelj je živjela u prostranoj vili u Beverly Hillsu, vrijednoj 165 milijuna dolara. Vila se nalazila u luksuznoj četvrti Holmby Park, imala je 123 sobe, 27 kupaonica i 14 spavaćih soba, a prostirala se na pet hektara zemlje.

Tori je s kanadskim glumcem i redateljem Deanom bila u turbulentnom braku 18 godina, a vijest o razvodu objavio je on na svojem profilu na Instagramu.

"S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas, nastavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je tada 56-godišnji glumac.

Ali vrlo brzo nakon toga glumac je objavu obrisao, a mnogi su vjerovali da je ovakva objava bila glumčeva impulzivna reakcija na svađu sa suprugom, no čini se kako stvari ipak ne stoje dobro.

Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom te njegov s Mary Jo Eustace. Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece.

Međutim, njihov je brak bio prilično turbulentan te su već jednom bili pred razvodom. O njihovu razvodu prvi put se govorilo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Podsjetimo, Tori se proslavila kao Donna Martin u seriji "Beverly Hills 90210" gdje je zaradila velik iznos novca, a velike nedaće zatekle su je proteklih nekoliko godina. Naime, Aaron je nakon smrti ostavio nasljedstvo od 500 milijuna dolara, a sav novac otišao je njegovoj udovici Candy. U oporuci je napisao da će Tori pripasti samo 800 tisuća dolara, što je izuzetno naljutilo kćerku koja se godinama borila s financijskim problemima, a na njenu stranu nije stala ni majka.

Inače, Tori se u prošlosti borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a dok je bila trudna s trećim djetetom autom se zabila u školu za što je krivila novinare.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 +20 Maja Šuput 2010. godine - 5 Nekad i sad Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +30 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Nine Badrić na Hvaru, jasno je zašto tamo bježi kad god stigne: "Moja jutra!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene