Propast velike zvijezde

Bivša slatkica živjela je u vili od 165 milijuna dolara, a sada je uhvaćena dok je snuždeno napuštala skromni motel

Tori Speeling Tori Speeling Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling - 1 Tori Speeling - 2 Tori Spelling i Dean McDermott - 8 Tori i Candy Spelling - 2 Tori Speeling i Brian Austin Green Tori Speeling Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Getty Images) +12 Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Galerija

Tori Spelling snimljena je kako napušta motel u Los Angelesu u kojem je noć provela zajedno sa svoje petero djece.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling odrastala je u kultnoj vili vrijednoj 165 milijuna dolara, koja je bila u vlasništvu njezinog oca televizijskog mogula Aarona Spellinga, no danas živi daleko od takvog luksuza.

50-godišnja snimljena je kako napušta motel u kojem je cijena noća 100 dolara, zajedno sa svoje petero djece i to nakon što se pročulo da se ona i suprug Dean McDermott razvode. Tori koja je od očeva silnog bogatstva koje je bilo procijenjeno na šesto milijuna dolara, naslijedila "samo" osamsto tisuća dolara, prijavila se u motel u okolici Los Angelesa usred problema kroz koje prolazi s Deanom, s kojim je u braku 18 godina.

Paparazzi su ih uhvatili kako napuštaju skromni smještaj, a koji je čista suprotnost luksuznom životu koji je vodila dok je odrastala u jednoj od najskupljih vila u Los Angelesu, poznatoj pod imenom The Manor i smještenoj u ekskluzivnoj četvrti Holmby Park. Tori se pojavila poprilično snuždena ispred hotela uz cestu, a pratili su je 16-godišnji sin Liam, 15-godišnja Stella, 11-godišnja Hattie, desetogodišnji Finn i šestogodišnji Beau.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Najnovija šuškanja o bračnim problemima krenula su nakon što je Dean nedavno na svom profilu na Instagramu objavio vijest o razvodu.

"S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas nasatavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je tada 56-godišnji glumac.

Ali, vrlo brzo nakon toga glumac je objavu obrisao, a mnogi su vjerovali da je ovakva objava bila glumčeva impulzivna reakcija na svađu sa suprugom, no čini se kako stvari ipak ne stoje dobro. Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom, te njegov s Mary Jo Eustace. Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece.

Međutim, njihov je brak dosta turbulentan te su već jednom bili pred razvodom. O njihovu razvodu prvi put se pričalo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Podsjetimo, Tori se proslavila ulogom u seriji ''Beverly Hills 90210'' gdje je zaradila velike novce, a velike nedaće zatekle su ju prošlih nekoliko godina. Naime, nakon smrti Torina oca Aarona Spellinga u nasljedstvu je ostalo 500 milijuna dolara, a sav novac otišao je njegovoj udovici Candy. U ostavci, Aaron je napisao da će Tori pripasti samo 800 tisuća dolara što je izuzetno naljutilo kćerku koja se godinama borila s financijskim problemima, a na njenu stranu nije stala ni majka.

Inače, Tori se u prošlosti borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a dok je bila trudna s trećim djetetom autom se zabila u školu za što je krivila novinare.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Minke - 1 Cara Delevingne i Minke - 4 Cara Delevingne i Minke - 5 Cara Delevingne i Minke - 3 +19 Cara Delevingne i Minke - 2 Celebrity Jedna od najpoznatijih žena na svijetu s djevojkom razmjenjivala sočne poljupce na tribinama Wimbledona, Đoković ih baš i nije zanimao!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 4 +12 Janica Kostelić - 5 Celebrity Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene