Prava uživancija!

Maja Šuput 2010. godine nije marila za fotografe pa je jahtom prošetala u toplesu, a onda legla u zagrljaj tadašnjem dečku

Maja Šuput Maja Šuput Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput 2010. godine - 4 Maja Šuput 2010. godine - 8 Maja Šuput 2010. godine - 1 Maja Šuput 2010. godine - 3 Maja Šuput 2010. godine - 5 Maja Šuput 2010. godine - 7 Maja Šuput i Mario Kovačević - 21 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 +14 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput 2010. godine na Hvaru je uživala sa svojim tadašnjim dečkom Mariom Kovačevićem, a fotografi su je uhvatili dok je u toplesu hodala po jahti.

Naša pjevačica Maja Šuput 2010. godine bila je u vezi s poduzetnikom Mariom Kovačevićem, a tadašnji golupčići ljetovali su na otoku Hvaru gdje su ih uhvatili fotografi.

Maja i Mario plivali su u moru, a potom se popeli na luksuznu jahtu na kojoj su odmarali, a Maja je u jednom trenu sa sebe skinula mokri gornji dio kupaćeg kostima te ručnikom pokrila grudi što su fotografi odmah uhvatili. Potom je zajedno s Mariom legla na sofu i tako su razgovarali.

Šuput je tada imala potpuno drugačiji imidž te je nosila kratku plavu kosu, ali vitka figura ostala je sve do danas.

Podsjetimo, Maja i Mario zajedno su bili dvije godine, a onda su naglo prekinuli iako se tada u domaćim medijima šuškalo da bi mogli stati pred oltar.

Danas je naša Maja sretno udana za supruga Nenada Tatarinova te zajedno imaju i sinčića Blooma koji se rodio 2021. godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +30 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Nine Badrić na Hvaru, jasno je zašto tamo bježi kad god stigne: "Moja jutra!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Slavko Šajinović - 1 Severina i Slavko Šajinović - 2 Severina i Slavko Šajinović - 3 Severina i Slavko Šajinović - 1 +12 Severina i Slavko Šajinović - 2 Nekad i sad Sjećate se Severinina bivšeg zaručnika Slavka? Nakon nje ljubio je još jednu poznatu domaću pjevačicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene