Sjećate se njega?

Maja Šuput prije Nenada ljubila je uspješnog poduzetnika s kojim je imala turbulentnu vezu, pravi razlog njihova prekida nikad nije otkriven

Maja Šuput i Mario Kovačević - 20 Maja Šuput i Mario Kovačević - 20 Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mario Kovačević - 32 Maja Šuput i Mario Kovačević - 31 Maja Šuput i Mario Kovačević - 27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 22 Maja Šuput i Mario Kovačević - 2 Maja Šuput i Mario Kovačević - 6 Maja Šuput i Mario Kovačević - 7 Maja Šuput i Mario Kovačević - 9 Maja Šuput i Mario Kovačević - 12 Maja Šuput i Mario Kovačević - 11 +21 Maja Šuput i Mario Kovačević - 3 Galerija

Maja Šuput danas ljubi Nenada Tatarinova, a sad su u javnost opet dospjele fotografije iz 2010. godine kad je u vezi bila s Marijem Kovačevićem. Tada su zajedno uhvaćeni na jahti na otoku Hvaru.

Naša pjevačica Maja Šuput danas je zaljubljena i sretna supruga Nenada Tatarinova, ali prije njega imala je više veza u kojima je, kao i svi, pokušala pronaći srodnu dušu.

U našoj galeriji možete pogledati fotografije iz 2010. godine kad je bila u vezi s Marijem Kovačevićem, a par je tada s prijateljima uživao na jahti u maloj uvali Ždrilci na otoku Hvaru.

Maja je za taj mali izlet odjenula kupaći kostim s ružičasto-bijelim prugicama, a uz sve je uskladila i bijele sunčane naočale. Tada je nešto bilo drugačije na njoj, a odmah je vidljivo da je imala kratko ošišanu plavu kosu.

Podsjetimo, Maja i Mario zajedno su bili dvije godine, a onda su naglo prekinuli iako se tada u domaćim medijima šuškalo da bi mogli stati pred oltar.

Maja i Mario vezu su započeli 2009. godine, a njihov odnos bio je turbulentan. Pjevačica i ugostitelj prvi put vezu su službeno prekinuli početkom 2012. pa su se pomirili, ali onda je stigao i konačan kraj. 

Međutim, pravi razlog njihovih brojnih prekida nikada nije otkriven.

2017. godine Mario se oženio Majinom kopijom. Njegova supruga Andrea tada je baš poput Maje imala blajhanu plavu kosu i izraženu šminku na licu.

Maja se 2019. godine udala za Nenada Tatarinova, s kojim ima i sinčića Blooma, te danas uživa u idiličnom bračnom životu. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra - 21 Carmen Electra - 10 Carmen Electra - 1 Carmen Electra - 5 +24 Carmen Electra - 3 Nekad i sad Najnovija snimka seks-simbola 90-ih ozbiljno je zabrinula sve koji su je vidjeli, što se to događa s ljepoticom koju svi znaju zbog crvenog kupaćeg kostima?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 6 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 7 Claudia Rivier - 5 +27 Claudia Rivier - 3 Celebrity Slavonka koju su proslavile raskošne obline počastila je fanove golišavim prizorima iz kuhinje: ''Chef je rekao da sam ja glavno jelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene