vodi tešku bitku

Zvijezda Beverly Hillsa priprema svoj odlazak, evo kako se pobrinula da njenoj majci bude malo lakše: "Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje"

Shannen Doherty Shannen Doherty Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 3 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 4 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 5 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 7 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 10 Shannen Doherty - 1 +20 Shannen Doherty Galerija

Shannen Doherty otkrila je da se rješava svojih stvari kako bi olakšala majci, u slučaju da izgubi bitku s rakom.

Glumica Shannen Doherty, vodi tešku bitku s rakom koji je u četvrtom stadiju, a sada kaže kako poklanja i prodaje svoje stvari usred hrabre borbe. 

52-godišnja zvijezda "Beverly Hillsa" bila je gošća podcasta "Let's Be Clear" te je objasnila kako se rješava svojih stvari u nastojanju da olakša majci Rosi Doherty, u slučaju da ona napusti ovaj svijet. 

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Tračak nade za zvijezdu Beverly Hillsa u borbi s opakom bolesti: "Dogodilo se pravo čudo!"

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama - znam da će joj biti teško ako umrem prije nje", rekla je zvijezda Beverly Hillsa, 90210.

"Budući da će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu puno lakše. Ne želim da ona ima hrpu stvari s kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja", objasnila je Shannen. 

Glumica rođena u Memphisu, Tennessee, koja je vodila iskrene razgovore o svojoj smrtnosti u podcastu, rekla je da zna da ljudima u njezinom životu neće biti lako, ali i da sama sebi želi olakšati. 

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Zvijezda kultne serije iz 90-ih otkrila koga ne želi na svojem sprovodu, nakon što joj je opaka bolest uznapredovala: "Mislim da nemaju baš dobre razloge za to"

Doherty je također rekla da je njezina sklonost kupovanju antikviteta rezultirala golemom kolekcijom namještaja, te da je tužna što su čamili u skladištu.

"Ne uživam ni ja, ni drugi ne uživaju, a treba li mi išta od toga? Trebam li imati tri stola za blagovaonicu? Odgovor je ne, nitko od nas zapravo ne treba sve stvari koje imamo, a svi bismo mogli malo raščistiti stvari i ne postati skupljač, kao što sam ja radila sa svim svojim namještajem", zaključila je. 

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Zvijezdi Beverly Hillsa nemilosrdna bolest naglo se proširila, njezine riječi sve su uzdrmale: ''Ne želim umrijeti..''

Doherty je rak prvi put dijagnosticiran 2015. godine, nakon čega je prošla kemoterapiju i zračenje.

U travnju 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala napredovati, ali do 2019. godine rak se vratio. Već sljedeće godine napredovao je do četvrtog stadija, a pred kraj prošle godine otkrila je da joj se rak nakon dojki i mozga proširio i na kosti.

Shannen je jednom prilikom otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao i da je odabrala pjesmu uz koju želi da je isprate na posljednji počinak kad se to dogodi.

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

Tijekom teške bitke prošla je i kroz razvod od supruga Kurta Iswarienka, s kojim je provela 11 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i otac - 7 Jennifer Garner i otac - 6 Jennifer Garner i otac - 5 Jennifer Garner i otac - 4 +25 Jennifer Garner i otac - 3 Celebrity Slavna glumica shrvana zbog velikog gubitka, tužnu vijest sama je objavila: ''Tuga je neizbježna, čeka iza svih uglova...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +26 Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna ispričao se zbog svoje brzoplete izjave: ''Dakle, mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali samo se povećava...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene