''zahvalni smo mu na svemu...''

Slavna glumica shrvana zbog velikog gubitka, tužnu vijest sama je objavila: ''Tuga je neizbježna, čeka iza svih uglova...''

Jennifer Garner i otac - 2 Jennifer Garner i otac - 2 Jennifer Garner/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i otac - 7 Jennifer Garner i otac - 6 Jennifer Garner i otac - 5 Jennifer Garner i otac - 4 Jennifer Garner i otac - 3 Jennifer Garner i otac - 2 Jennifer Garner i otac - 1 Seraphina Affleck - 7 Jennifer Garner i kći Serafina - 2 Jennifer Garner +19 Ben Affleck u izlasku s Jennifer Lopez i Jennifer Garner - 1 Galerija

U 86. godini preminuo je otac Jennifer Garner, a glumica se povodom njegove smrti oglasila na društvenim mrežama.

Otac Jennifer Garner, William John Garner, preminuo je u dobi od 85 godina, objavila je glumica u srceparajućoj objavi u ponedjeljak.

"Moj tata je mirno preminuo u subotu poslijepodne. Bili smo s njim, pjevali Amazing Grace dok nas je ostavljao (jesmo li ga prenijeli preko ili ga uplašili - valjano je pitanje)", započela je glumica. 

Pogledaji ovo Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 Celebrity Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

"Iako nema tragedije u smrti 85-godišnjeg starca koji je živio zdravim, prekrasnim životom, znam da je tuga neizbježna, čeka iza neočekivanih uglova", dodaje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

"Današnji dan je za zahvalnost. Zahvalni smo na tatinom nježnom ponašanju i tihoj snazi. Zbog toga kako je zadirkivao s vragolastim osmijehom i zbog načina na koji je izmislio ulogu sveukupnog, uvijek strpljivog tate djevojčica. Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vodstvu i vjeri", napisala je Jennifer.

51-godišnja glumica otkrila je i kako je njezin otac proveo zadnje dane. 

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

"Zahvaljujemo medicinskim zajednicama Charleston Area Medical Center i City of Hope. Vaša je briga produžila tatin život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mjestima - okružen kćerima i unucima, navijajući za svoje voljene Aggies, upravljajući brod - i najviše - pored svoje supruge s kojom je 59 godina, naše mame", zaključila je. 

Podsjećamo, bivši glumački par Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su dobri prijatelji i nakon što su se rastali, a u posljednje vrijeme paparazzi ih sve češće viđaju zajedno.

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Iako su mnogi isprva mislili da bi se Benova sadašnja supruga Jennifer Lopez mogla naljutiti kad vidi njihove kadrove na kojima se grle, sada je otkriveno da za to nema razloga jer se Garner i Ben sastaju kako bi zajedno djecu odvezli i dovezli iz škole.

Pogledaji ovo Ben Affleck - 5 Zanimljivosti Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

Inače, iz svog braka par ima troje djece, kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela. Affleck i Garner su bili u braku od 2005. do 2018. godine. Nakon razvoda on je ljubio kolegicu Anu de Armas, a onda je obnovio ljubav s Jennifer Lopez.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jala Brat - 8 Jala Brat - 7 Jala Brat - 6 Jala Brat - 5 +15 Jala Brat - 4 Celebrity Možete li prepoznati koja se zvijezda regije nalazi na ovoj fotografiji iz mlađih dana? Tu nije imao svoj zaštitni znak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 +25 Severina Celebrity Seve predstavila svoje muškarce bez kojih ne može, jednog nikako ne mijenja: ''On je moj vjetar u leđa, noge same krenu kad zasvira!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene