potpuno drugačiji imidž

Možete li prepoznati koja se zvijezda regije nalazi na ovoj fotografiji iz mlađih dana? Tu nije imao svoj zaštitni znak!

Jala Brat Jala Brat Jala Brat/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jala Brat - 8 Jala Brat - 7 Jala Brat - 6 Jala Brat - 5 Jala Brat - 4 Jala Brat - 3 Jala Brat - 2 Jala Brat - 1 Jala i Buba Corelli Jala Brat - 4 +9 Jala Brat - 3 Galerija

Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat šokirao je pratitelje objavom svoje fotografije iz mlađih dana na kojoj je stvarno neprepoznatljiv.

Slavni bosanskohercegovački reper Jala Brat, koji je u duetu s Bubom Corellijem zaludio čitavu regiju, šokirao je objavom fotografije iz mlađih dana. 

Brada je Jalin zaštitni znak, ali baš zbog tog detalja ga obožavatelji nisu mogli prepoznati na fotografiji u tinejdžerskim godinama. 

Pogledaji ovo Jala Brat - 4 Celebrity Jala Brat propao kroz rupu na bini na Zrću, šokirana ekipa odmah mu potrčala upomoć: "Propade kao kvačilo na golfu dvojki!"

Izmeđ ostalog, Jala je objavio i uspomenu s Corellijem od prije nekoliko godina, ali pozirao je i s nogometašem Edinom Džekom

"Samo ja i nekoliko poznatih ličnosti" napisao je Jala uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat)

Inače, prije par mjeseci Jala i Buba suočili su se s dojavom o bombi u sarajevskom klubu gdje su imali zakazan nastup.

Pogledaji ovo Jala Brat Celebrity Poznati reper iz susjedstva pohvalio se novim limenim ljubimcem, pratitelji se šalili na njegov račun: ''Sirotinjski...''

"Policija je evakuirala goste kluba te je nakon detaljnog pregleda, potvrđeno da je dojava lažna", rekli su iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za portal Avaz.

Isto tako, nedavno je u ranim jutarnjim satima došlo do požara na automobilu čiji je vlasnik sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Evo čije se pjesme najviše slušaju u Hrvatskoj, prva mjesta zauzimaju izvođači susjednih nam zemalja!

Buba je nadležnoj policijskoj upravi prijavio da je došlo do oštećenja na njegovom automobilu i to da je vatra oštetila lijevi retrovizor te lijeva vrata automobila. O svemu je obaviješteno i tužiteljstvo koje je ovo djelo okarakteriziralo kao izazivanje opće opasnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 +26 Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna ispričao se zbog svoje brzoplete izjave: ''Dakle, mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali samo se povećava...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene