nije poznat točan uzrok

Izgorio luksuzni automobil jedne od najvećih zvijezda u regiji, ovo nije prvi put da mu se to dogodilo

Buba Corelli Buba Corelli Buba Corelli/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Buba Corelli - 4 Buba Corelli - 3 Buba Corelli - 2 Buba Corelli - 1 Jala i Buba Corelli Buba Corelli (Foto: Instagram) - 5 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 3 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 1 +2 Jala Brat i Buba Corelli (Foto: PR) Galerija

Popularni reper Buba Corelli prijavio je policiji da je došlo do požara na njegovom automobilu.

Prema saznanjima portala Klix.ba, u Sarajevu je u ranim jutarnjim satima došlo do požara na automobilu čiji je vlasnik sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli

Kako je potvrđeno iz ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, Buba Corelli je nadležnoj policijskoj upravi prijavio da je došlo do oštećenja na njegovom automobilu i to da je vatra oštetila lijevi retrovizor te lijeva vrata automobila. O svemu je obaviješteno i tužiteljstvo koje je ovo djelo okarakteriziralo kao izazivanje opće opasnosti.

Pogledaji ovo Jala i Buba Corelli Zanimljivosti Nastup Jale i Bube prekinut zbog dojave o bombi, klub je odmah evakuiran i detaljno pregledan

Vatrogasci nisu imali potrebe za intervencijem jer šteta nije bila u tolikim razmjerima, a što se točno dogodilo te je li čin bio namjeran, još nije utvrđeno. 

Mislite li da je netko namjerno napravio štetu na automobilu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Bubi Corelliju nije prvi put da se ovo dogodilo. U istoj situaciji našao se još 2021. godine. S novonastalom situacijom našalio se njegov kolega Jala Brat.

''E čuj Buba Gorjeli'', napisao mu je.

Podsjetimo, Corelli i Jala Brat već dugo postoje kao brend na ovim prostorima, a bosanskohercegovački reperi nedavno su se suočili i s dojavom o bombi u sarajevskom klubu gdje su imali zakazan nastup.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Evo čije se pjesme najviše slušaju u Hrvatskoj, prva mjesta zauzimaju izvođači susjednih nam zemalja!

"Policija je evakuirala goste kluba te je nakon detaljnog pregleda, potvrđeno da je dojava lažna", rekli su tada iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za portal Avaz.

"Dugoočekivani koncert najpopularnijeg dvojca Jale Brata i Bube Corellija u novotvorenom sarajevskom klubu AQUA, sinoć je prekinut zbog lažne dojave o postavljenoj bombi", pisalo je na stranici spomenutog kluba.

Pogledaji ovo Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Celebrity Brata poznatog repera Bube Corellija upucali u leđa, policija intenzivno traži napadača koji je odmah pobjegao

Nakon što je policija detaljno provjerila prostor i utvrdila da je riječ o lažnoj dojavi, reperi su nastavili s koncertom i goste rasplesali do ranih jutarnjih sati.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić na Dori 2019. - 3 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 5 Ida Prester - 4 Ida Prester - 3 Ida Prester - 2 +25 Ida Prester - 1 Celebrity Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene