"uvrijedio sam mnoge balkance"

Baby Lasagna ispričao se zbog svoje brzoplete izjave: ''Dakle, mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali samo se povećava...''

Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna u Madridu In Magazin: Baby Lasagna - 6 In Magazin: Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna +20 Baby Lasagna Galerija

Iako je Baby Lasagna u videu isprike koji je nastao zbog, ni manje ni više, već poriluka, imao tužan pogled, dobro je zabavio obožavatelje.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna objavio je video isprike na svom TikTok profilu te se osvrnuo a situaciju koja je uzdrmala obožavatelje. 

"Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu... Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnoge Balkance. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, za povrće sam rekao da je poriluk, a zapravo je bio mladi luk...", ispričao je Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 2 Celebrity Baby Lasagna više nije prvi na eurovizijskim kladionicama! U samo par sati skinuo ga je predstavnik koji se deklarira kao nebinaran

Iako je pjevač imao tužan pogled, video je ipak nasmijao pratitelje. 

@thebabylasagnaofficial i'm sorry #aplogy #aplogyvideo #babylasagna #esc ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

Prihvaćate li ispriku Baby Lasagne?

  • Oprostio/la sam mu.
  • Ne mogu prijeći preko toga.

Ukupno glasova:

"Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji", zaključio je. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 3 Celebrity Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu, stanje na kladionicama naglo se promijenilo!

''Poriluk incident 2024”, ''Dok god učiš iz toga, oprošteno ti je'', ''U redu je, volimo i mladi luk i poriluk'', ''Prihvaćamo ispriku. Samo se sjeti sljedeći put istražiti svoje povrće'', pisali su pratitelji. 

Inače, nakon što je više od mjesec dana držao sam vrh eurovizijskih kladionica, Baby Lasagna sada se nalazi na drugom mjestu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u Madridu Celebrity Baby Lasagna u Madridu dočekan kao zvijezda, a pogledajte kako je publika reagirala kad je zasvirala "Rim Tim Tagi Dim"!

Na prvom mjestu sada je Švicarska sa svojim predstavnikom Nemom i pjesmom ''The Code'' već su tijekom vikenda krenuli rasti na kladionicama te su kratko i Nemo i Baby Lasagna imali 16% šanse za pobjedu, a sada je to poraslo na 17% za Švicarca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić - 4 Vedrana Linardić - 3 Vedrana Linardić Vedrana Linardić +21 Vedrana Linardić - 5 Nekad i sad Ovu ljepoticu brojni pamte po romansi s Ćorlukom, a laskavu titulu najseksi Hrvatice lako bi mogla ponijeti i danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene