"Pobjednik!"

Baby Lasagna u Madridu dočekan kao zvijezda, a pogledajte kako je publika reagirala kad je zasvirala "Rim Tim Tagi Dim"!

Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu In Magazin: Baby Lasagna - 3 In Magazin: Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna i Martin Kosovec Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 1 +21 Baby Lasagna na Porinu - 2 Galerija

Baby Lasagna u Madridu nastupa na predeurovizijskom partyju, a madridska publika dočekala ga je s velikim oduševljenjem.

Baby Lasagna trenutno je u Madridu, gdje će nastupiti na predeurovizijskom partyju PrePartyES 2024.

Dan prije nastupa, sudjelovao je i u takozvanoj paradi zastava, a kad je izašao na pozornicu zasvirala je pjesma "Rim Tim Tagi Dim" s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj.

Pogledaji ovo In Magazin: Baby Lasagna - 3 inMagazin Baby Lasagna otkriva zašto je vjera postala važan dio njegova života te koji je posao na njega ostavio neizbrisiv trag!

Madridska publika ga je dočekala s velikom oduševljenjem i odmah su počeli skakati i uglas pjevati pjesmu, a njihova reakcija najbolji je dokaz da Baby Lasagna opravdano slovi kao favorit za pobjedu na Eurosongu.

Pogledajte kako je to izgledalo i uvjerite se sami.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)

"Pobjednik", "Publika ga obožava", "Hrvatska će ove godine pobijediti", "Nije ni važno hoće li pobijediti, kad ima ovakvu podršku publike", "Hrvatska ove godine zaslužuje pobjedu", "Zagreb 2025", samo su neki od brojnih komentara ispod videa.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 1 Celebrity Baby Lasagna na Porin je stigao u društvu djevojke koja mu je velika podrška u svemu što radi

Baby Lasagna već je tjednima prvi na eurovizijskim kladionicama, koje mu trenutno daju 17 posto šanse za pobjedu.

Podsjetimo, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, priliku za sudjelovanje na Dori dobio je nakon odustajanja pjevačice Zsa Zse, jer je bio prva rezerva, a odnio je uvjerljivu pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Uvedena su nova pravila za nadolazeći Eurosong, tiču se glasovanja, ali i privilegiranih pet država!

Marko je pjevač, gitarist, glazbeni producent i autor, a zanimljivo je da je pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" sam napisao i uglazbio. Marko je bio član grupe Manntra od 2011. do 2016. pa od 2018. do 2022. godine, a koja je inače također nastupila na Dori 2019. godine s pjesmom "In The Shadows" kada su završili na visokom četvrtom mjestu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović - 1 +24 Bojana i Enes Vjezović - 4 Celebrity Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene