obiteljski izlazak

Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Ivana Ivanovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +19 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan snimljena je u kafiću u Splitu sa sinovima Bornom i Nardom te suprugom Petrom.

Naša bivša misica, a danas uspješna fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan iskoristila je sunčani vikend za izlazak s obitelji.

Fotografi su je snimili u kafiću splitskoj rivi u društvu starijeg sina Borne Buljana, vratara Hajduka, te mlađeg sina Narda i supruga Petra.

Renata je plijenila poglede u haljini koja je istaknula sve njezina atribute, no na fotografe se nije obazirala i uživala je u obiteljskom druženju, koje je zabilježila i snimkom koju je objavila u pričama na Instagramu.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Hrvatica koja je nedavno proslavila 47. rođendan obara s nogu fotkama iz teretane, kakvu figuru ona ima: “Uvijek bomba!”

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Njezin suprug Petar je profesionalni vojnik i krajem prošle godine se nakon šest mjeseci vratio kući s vojne misije na Kosovu.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 2 Celebrity Zbog majke našeg hajdukovca gori Instagram, ovako izgleda s 47 godina u bikiniju: "Zgodnice moja, ovo je savršeno, blistaš!"

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana i Enes Vjezović - 4 Celebrity Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +28 Renata Končić Minea Celebrity Prezgodna Minea nije se mogla obraniti od udvarača na zadnjem nastupu, pogledajte kako ju je šarmirao jedan mladić iz publike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene