poslala javnu poruku mužu

Hrvatica koja je nedavno proslavila 47. rođendan obara s nogu fotkama iz teretane, kakvu figuru ona ima: “Uvijek bomba!”

Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +19 Renata Lovrinčević Buljan Galerija

Renata Lovrinčević Buljan pozirala je u teretani noseći na sebi ružičasti komplet u kojem je naglasila svoje isklesane dijelove tijela.

Naša bivša misica Renata Lovrinčević Buljan objasnila je pratiteljima koliko je važno vježbati i raditi na sebi pa odmah uputila i pokoju riječ svom suprugu Petru Buljanu

Pozirala je u ogledalu, a na sebi je imala kratke ružičaste tajice i top, koji su svu pozornost usmjerili na njezinu bujnu stražnjicu, ali i prezgodne noge.

"Ovo je bio odličan tjedan. Radimo uživo, online… ali najvažnije da dajemo sve od sebe da u strci života ne izgubimo sebe. Tjedan mi je opet prošao da sam odradila svega nekoliko vježbi. Ja sam kao i vi, prezaposlena i lijena u isto vrijeme. Javno pozivam i sebe na trening!" započela je u opisu pa se obratila i svom životnom partneru:

"Mužu, dolazi kući i preuzmi dio obveza da imam jedan izgovor manje!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Odmah joj se u komentarima javila Žanamari Perčić, koja se također bavi fitnesom: "Uvijek bomba".

"Vama, gospođo, svaka čast", "Fantastična", "Prelijepa", "Wow, top tijelo", "Pozamašna", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

Renata je i ponosna majka vratara juniorske momčadi Hajduka Borne Buljana, a kaže kako njezinu sinu, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu "seksi mamom igrača Bijelih".

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je u IN magazinu.

Renata sa suprugom Petrom Buljanom, koji je profesionalni vojnik, ima još i mlađeg sina Narda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 8 +25 Ana Nikolić - 2 Celebrity Srpska folk-diva poslije ozbiljnih životnih problema pojavila se u javnosti i pokazala da je okrenula novu stranicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Celebrity Šuput se pohvalila užarenom atmosferom na jednoj dalmatinskoj svadbi i objavila fotografije: "Dalmacija gori!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene