već gradi i karijeru!

Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović s kćeri Zoe Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana i Enes Vjezović - 4 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović +19 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović je na društvenim mrežama čestitala 18. rođendan svojem sinu Raulu.

Naš glumački par, Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović imaju razlog za slavlje.

Njihov sin Raul napunio je 18 godina, a ponosna mama to nije propustila obilježiti na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović završila u suzama zbog rođendanskog poklona koji je dobila "To su one godine kada..."

"Njemu je sve ovo blesavo, ja sam danas na rubu suza od sreće... život je fakat smiješan... Sine moj, ljubavi moja, sunce i živote moj, poslušaj pjesmu do kraja i sretan ti 18. rođendan", napisala je Bojana uz video-kompilaciju Raulovih fotki, uz koju je dodala pjesmu "Everybody's Free (To Wear sunscreen)", a Raul je u komentarima dobio hrpu rođendanskih čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Raul nije krenuo glumačkim stopama svojih roditelja, već gradi nogometnu karijeru, a Bojana se nedavno pohvalila kako je potpisao za NK Rudeš.

Osim sina, Bojana i Enes zajedno imaju i kćer Zoe, koja će u rujnu napuniti 14 godina.

Pogledaji ovo Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić objavila rijetku fotografiju s majkom od koje je naslijedila ljepotu i talent: "Divna gospođa i ista takva kći!"

Glumački par je ovog siječnja proslavio i punoljetnost svog braka.

"Pa nevjerojatno je kako vrijeme jurne, čovjek se ni ne okrene i shvatiš da je već 18 godina braka iza nas, 20 smo zajedno. Prošli smo uspone, padove, bilo je stresnih situacija, kredita u švicarcima, ali jako sam sretna da smo uspjeli proći uz smijeh, vedrinu i nismo se prepuštali sjeti i melankoliji, nego snažno naprijed, za naše dvoje klinaca", ispričala je Bojana u IN Magazinu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lizzo Lizzo Lizzo Lizzo +24 Lizzo Celebrity Šokantna odluka jedne od najvećih glazbenih zvijezda, kolege i obožavatelji je mole da se predomisli: "Nisam se za ovo zapisala, odustajem!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Konstantin Haag +26 Konstantin Haag i Jagoda Kumrić Celebrity Privatni odnos zvijezda Kumova godinama intrigira javnost, oni mudro šute, no njihove nove fotografije sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene