Dobri geni

Bojana Gregorić objavila rijetku fotografiju s majkom od koje je naslijedila ljepotu i talent: "Divna gospođa i ista takva kći!"

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović s majkom Božidarkom Frajt Božidarka Frajt Božidarka Frajt Božidarka Frajt Božidarka Frajt Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +19 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju s majkom Božidarkom Frajt, koja je nekoć slovila kao najljepša zagrebačka glumica.

Bojana Gregorić Vejzović glumački talent naslijedila je od svoje majke, legendarne hrvatske glumice Božidarke Frajt, a sada je na svojem profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, kojom je oduševila pratitelje.

"Prije je Ona radila štrudle meni, a sada ja radim Njoj", napisala je Bojana uz fotku na kojoj s majkom pozira u autu, a pohvalila se i spomenutim štrudlama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Pozdrav za divnu gospođu Božidarku i njenu isto takvu kći!", "Kako je tvoja mama bila lijepa i draga", "Gospođa mama je divna žena, lavica", "Veliki pozdrav kraljici i princezi", neki su od komentara ispod fotografije.

Božidarka Frajt svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših zagrebačkih glumica. Bojana je jednom prilikom na Instagramu objavila i njezinu fotografiju iz mladosti, a tada su mnogi primijetili i sličnost između majke i kćeri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Boždarka je Bojanu dobila u braku s autorom i producentom Borisom Gregorićem, od kojeg se kasnije razvela. Bio joj je to drugi brak, a iz prvog braka ima i sina Tomislava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives bez trunke šminke i u badiću pokazala stvarnu sebe: "I borice, i madeži, kapilare i dlačice iz nosa"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin i nona - 4 Marco Cuccurin - 3 +25 Marco Cuccurin - 5 Celebrity Pobjednik Plesa sa zvijezdama otkrio što bi mu dečko mogao zamjeriti: "Dragi mi neće biti oduševljen, ali moram..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene