stigla mama!

Naša bivša misica vjerno bodri sina hajdukovca i prava je atrakcija na svim njegovim utakmicama!

Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Vojko Basic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom +19 Renata Lovrinčević Buljan Galerija

Renata Lovrinčević Buljan otputovala je u Ženevu na polufinale juniorske Lige prvaka kao podrška sinu hajdukovcu Borni Buljanu.

Naša bivša misica Renata Lovrinčević Buljan vjerno bodri svojeg sina Bornu Buljana, vratara juniorske momčadi Hajduka, i nikako nije mogla propustiti njegovu utakmicu u polufinalu juniorske Lige prvaka protiv Milana.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Pokazala djelić atmosfere Mladi hajdukovac i sin naše bivše misice proslavio je veliki dan, a mama nije skrivala ponos: "Dječak je postao muškarac"

U Ženevu, gdje se igra utakmica, otputovala je s mlađim sinom Nardom, kojemu je to bio i prvi let avionom, kako je Renata otkrila na svojem Instagramu.

"Uzbuđenje je još veće jer ide gledati brata", napisala je uz njihovu fotografiju s aerodroma.

Odmah po dolasku pred stadion bivša misica privukla je svu pozornost u sinovu žutom dresu. Osim što su je ulovili fotografi, prilazili su joj i obožavatelji za selfieje, a dobro raspoloženoj Renati ništa nije moglo skinuti osmijeh s lica.

Podsjetimo, Renata je titulu Miss Universe Hrvatske osvojila davne 2000. godine, a 1999. bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

"Kao da je bilo jučer. I dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago što sam dio toga, te predivne priče. To što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika", prisjetila se Renata jednom prilikom za IN magazin.

Danas radi kao trenerica fitnesa i svojim izgledom još mami uzdahe, a na Instagramu je s razlogom prati gotovo 150 tisuća ljudi, koje redovito motivira na tjelovježbu snimkama iz teretane i svojim atraktivnim fotografijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Renata je u sretnom braku s profesionalnim vojnikom Petrom Buljanom, koji je čak dva puta bio u Afganistanu, a i on povremeno s njom odlazi na sinove utakmice.

  1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina - 5 +25 Severina - 5 Celebrity Severina objavila fotografiju iz trudničkih dana na kojoj je potpuno gola: "Kao od majke sam rođena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene