Počastio se!

Poznati reper iz susjedstva pohvalio se novim limenim ljubimcem, pratitelji se šalili na njegov račun: ''Sirotinjski...''

Jala Brat Jala Brat Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jala Brat - 1 Jala Brat - 4 Jala Brat - 6 Jala Brat - 3 Jala Brat - 5 Jala Brat - 7 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 5 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 3 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 +1 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 1 Galerija

Bosanskohecegovači reper Jala Brat pohvalio se novim automobilom marke Ferrari te poslao motivacijsku poruku svojim vjernim fanovima.

Bosanskohercegovački reper Jala Brat na svom se Instagram profilu pohvalio svojim novim automobilom na kojem mu mogu pozavidjeti mnogi.

Pogledaj i ovo showbuzz Šok i nevjerica Mladi producent i glazbenik Rijad Fazlić Kolateral preminuo u 26. godini, Jala Brat i Frenkie ne kriju tugu

Jala je objavio fotografije i videozapis naslonjen na crveni Ferrari koji je kupio nakon svoje dugogodišnje uspješne karijere, a u opisu objave otkrio je da se radi o modelu Spider 488.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat)

''Pucajte visoko i slijedite svoje snove. Okružite se ljudima koji vjeruju u vas, a ignorirajte one koji vas pokušavaju povući prema dnu. Nikad ne odustajte, bez obzira na sve!'' napisao je motivirajući citat u opis.

Novu investiciju komentirali su brojni poznati kolege i Jalini vjerni pratitelji zbog kojih je i stekao ogromnu slavu proteklih nekoliko godina uz kolegu Bubu Corellija.

''Čestitam, brate moj!'', napisao mu je kolega, a ostali su hvalili fantastičan izgled automobila.

Jala je kao posljednju fotografiju postavio i onu na kojoj pozira s tanjurom u kojem se nalaze špageti pa su se mnogi pratitelji našalili na njegov račun.

''Jadan Jasmin, nema što da kupi pa jede na Ferrariju…'', napisao je jedan pratitelj.
''Sirotinjski…'', našalio se drugi pratitelj.

Jasmin Fazlić koji se krije pod nadimkom Jala Brat svoj je uspjeh postigao prije nekoliko godina snimajući duete s kolegom reperom Bubom Corellijem, odnosno Amarom Hodžićem, a mladež balkanskog područja zavoljela je njihove pjesme nevjerojatnom brzinom.

Dvojac je nastavio snimati hit za hitom, a 2019. godine osnovali su i izdavačku i medijsku kuću Imperia koja ih je još više podigla na tron estradne scene.

Jasmin se već dugi niz godina bavi glazbom, ali pravi uspjeh počeo je doživljavati 2016. godine nakon što je objavio album ''Kruna''.

Otad mlada populacija neprestano pjevuši hitove poput pjesama ''Klinka'', ''Sporije'', ''Ona'e'', ''99'' i ostale.

34-godišnji reper proslavio se i suradnjama sa Severinom na pjesmama "Magija" i "Otrove".

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar Kaja Vidmar +18 Kaja Vidmar - 3 Celebrity Vrsaljkova lijepa partnerica objavila fotografiju njihove kćeri, objavu je podijelio i nogometaš!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence - 2 +7 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene