imidž koji nije za svakoga

Kći Afflecka i Garner iznenadila je javnost novim imidžem, je li joj uzor dijete još jednog slavnog para?

Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 Jennifer Garner i Ben Affleck - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i kći Serafina - 5 Jennifer Garner i kći Serafina - 4 Jennifer Garner i kći Serafina - 3 Jennifer Garner i kći Serafina - 2 Jennifer Garner i kći Serafina - 1 Seraphina Affleck - 7 Seraphina Affleck - 5 Seraphina Affleck - 6 Seraphina Affleck - 4 Seraphina Affleck - 3 +19 Seraphina Affleck - 2 Galerija

Kćerka Bena Afflecka i Jennifer Garner, Seraphina, ošišala se skroz na kratko.

Kćerka Bena Afflecka i Jennifer Garner pojavila se s majkom u Los Angelesu i pokazala drastično drugačiji imidž.

Seraphina, koja ima 15 godina, viđena je s kratko ošišanom kosom, a već je otprije poznato da se izjašnjava kao nebinarna osoba, što je dodatno objasnilo zašto se odlučila na ovakvu promjenu.

Inače ne voli pozornost medija pa je tako ovom pojavom itekako privukla pozornost fotografa. Jennifer je viđena kako ljubi Seraphinu i ispraća je na autobusnoj stanici, a glumica je dalje nastavila svojim putem dok se kći ukrcala na bus.

Seraphinin novi imidž je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nova frizura na Seraphini podsjetila je na imidž još jedne poznate nasljednice, kćerke Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh. Neko vrijeme i 17-godišnja Shiloh nosila je kratko ošišanu kosu, a mnogi su njenu odluku pripisivali lošim odnosima i rastavi njenih roditelja, no Seraphina je dokaz da to ne mora biti slučaj jer su Affleck i Garner ostali u sjajnim odnosima.

Upravo to mnogima i dalje izaziva veliko iznenađenje jer se bivši par često druži, a s njima je već nekoliko puta viđena i Benova sadašnja supruga Jennifer Lopez.

Prije nekoliko dana zajedno su bili na školskom mjuziklu, a paparazzi su ih uhvatili dok su dobro raspoloženi napuštali dvoranu.

Inače, osim Serafine, Ben i Jennifer imaju još i kćer Violet i sina Samuela. Lopez, pak, iz braka s Marcom Anthonyjem ima blizance Emmu i Maxa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Celebrity Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene