U originalnoj postavi

Sjećate se grupe Teens? Vraćaju se na scenu nakon više od 20 godina, pogledajte kako danas izgledaju!

Grupa Teens Grupa Teens Goran Mehkek/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Claudia Beni +16 Claudia Beni Galerija

Grupa Teens vraća se na scenu u originalnoj postavi, a najavili su i svoj povratnički koncert.

Početkom milenija grupa Teens žarila je i palila domaćom scenu, a sada se vraćaju nakon više od 20 godina, i to u originalnoj postavi, koju su činili Daniel Beni, njegovi rođaci Claudia i Sandro Beni te Ines Cech O'Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč.

"Razmišljao sam barem dvije-tri godine o tome da se opet okupimo. Sada nam je 25 godina od objave prvog albuma i to je bila idealna prilika. Kada sam nazvao ostale i rekao im ideju, svi su iste sekunde pristali. I, eto, povratak grupe Teens u originalnom izdanju bit će 26. srpnja u Kastvu", otkrio je frontmen grupe Daniel Beni za 24 sata. Istaknuo je i kako mu je bilo najvažnije da se okupe u originalnoj postavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Beni (@daniel.beni3008)

"Pa, Ines iz Amerike dolazi samo zbog toga. Svi smo ipak sentimentalno vezani za grupu", dodao je. Otkrio je i kako će na najavljenom koncertu izvesti 25 pjesama s njihova tri albuma, a bit će i gostiju iznenađenja.

Jeste li slušali grupu Teens?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Zadnji koncert u originalnoj postavi Teensi su održali 2003. godine u Rijeci. Daniel se nakon toga nastavio baviti glazbom i nastupao je pod imenom D'bENI BAND. Claudia je 2003. pobijedila na Dori, kasnije je pjevala i s Koktelsima, a onda se povukla sa scene i posvetila majčinstvu.

"Moram reći, izuzetna pjevačica. Ona sad uživa u majčinstvu, rodila je blizanke. Oona se skroz povukla, posvetila se tome i, koliko vidim, stvarno uživa u tome", rekao je Daniel prošle godine u IN magazinu.

Teensi su svojevremeno bili su najveće tinejdžerske zvijezde, osvojili su Porin i na Dori nastupili kao dotad najmlađi izvođači. Neke od njihovih hit-pjesama koje i danas mnogi pamte bile su "Hajde reci što", "Ništa opasno", Ti si ta", "Laži nekom drugom" i mnoge druge, koje će obožavatelji opet imati priliku čuti uživo na njihovu povratničkom koncertu.

U našoj galeriji prisjetite se slavnih dana grupe Teens.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +31 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 2 Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 3 Žiri showa Supertalent Žirijev kviz o Supertalentu - 3 +35 Žirijev kviz o Supertalentu - 4 Celebrity Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene