promijenili zanimanja

Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dječje zvijezde danas - 1 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 2 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 3 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 4 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 5 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 6 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 7 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 8 In Magazin: Dječje zvijezde danas - 9 D\'Beni band +0 In Magazin: Dječje zvijezde danas Galerija

Svojedobno su bili velike zvijezde, i to dječje, njihove su pjesme svi znali, a serije svi gledali. Sada su te dječje zvijezde odrasli ljudi i potpuno su promijenili svoje zanimanje. Gdje su danas mali Mate ili nekadašnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Klaudija Beni, pogledajte u prilogu Dijane Kardum.

Iako je gotovo 20 godina prošlo od grupe Teens, mnogi se i danas sjećaju njihovih pjesama. Svojedobno su bili najveće tinejdžerske zvijezde. Osvojili su Porin i na Dori nastupilli kao najmlađi izvođači.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispovijest bivše teen zvijezde Veliki povratak: Daniel Beni progovorio o supruzi, sestrični Claudiji... ali i o Josipu Kataleniću

"To zvuči katastrofa kad gledaš da imaš 29 godina, a 20 godina se baviš time. I da imaš nešto iza sebe, na kraju krajeva, i Dore i Porin i stvarno svega, i festivala. Lijepo je bilo, taj dio života je bio prekrasan, ne bi ga nikad mijenjao. Najljepši! Ma za ništa, ja ga se svaki dan prisjetim tih trenutaka i bilo je najljepše djetinjstvo, brzo smo odrasli, ali pozitivno", zaključili su članovi grupe Teens.

Danijel Beni nastavio je s glazbom te sada nastupa pod imenom D'bENI BEND. A Claudia je 2003. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "Više nisam tvoja". Kasnije je pjevala i s Koktelsima, a onda se povukla.

"Moram reći, izuzetna pjevačica naravno. Ona sad uživa u majčinstv, rodila je blizanke. Tako da, to je ukratko, ona se skroz povukla, posvetila se tome i koliko vidim stvarno uživa u tome", otkrio je Daniel Beni.

Bez njezinih pjesama, poput "Oči boje kestena", i danas su nezamislive mnoge zabave, stoga ne čudi da se mnogi i dalje pitaju što se dogodilo s pjevačicom Ivanom Brkić, koja je nekad bila prava teen zvijezda. Govorilo se kako je karijeru ostavila zbog angažmana u vjerskoj zajednici Jehovini svjedoci.

"Sad nekak malo kad se sjetim uhvati me nostalgija. Kad sam prestala prva godina mi je bila najteža, čudno ti je jer nisi navikao na normalan život", priznala je Ivana jednom prilikom.

Jednostavno se, kaže, zasitila glazbe. I ne namjerava joj se vratiti.

U dobi od 10 godina, Minja Jovičić snimio je velik hit ''Ja sam mali Mate'' s grupom Leteći odred. Mali Mate ubrzo je postao jedan od najpoznatijih dječaka u Hrvatskoj. Poslije je snimio i istoimeni album. Igrom sudbine, baš taj "mali Mate", mnogo godina nakon ovog velikog hita, oženio je nećakinju Denisa Dumančića.

"Bilo je situacija kad je to krenulo i mi dođemo na koncert i publika ne želi ići dok mi ne odsviramo Malog Matu, a mi nismo ni vježbali to, onda ja uzmem gitaru pošto sam radio pjesmu i odsviram. I onda smo skužili da na svakom koncert identično, traže da mi sviramo Mali Mate", izjavio je Denis.

Danas, 20 godina poslije, Minja je fizioterapeut i ponosni otac, koji još katkad zapjeva.

Iako je prošlo 40 godina otkad se počela prikazivati dječja serija "Smogovci", sjećanja na omiljene likove žive i danas. Neki, koji su tad bili još djeca ili tinejdžeri, postali su u međuvremenu glumci koje i danas gledamo u filmovima i TV serijama. Neki su pak kasnije odabrali sasvim drugu profesiju i više se nisu bavili glumom. Edin Breški, koji je glumio Bucu, tada je imao 4,5 godina, a kasnije je završio elektrotehniku.

Glumom se nakon Smogovaca više nije bavio ni Alin Kavur. U seriji je igrao Dadu, a nakon toga se s roditeljima preselio u Australiju. U međuvremenu se vratio te se u posljednje vrijeme bavi politikom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene