više nije plavuša

Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Evanna Lynch Evanna Lynch Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Evanna Lynch Evanna Lynch Evanna Lynch Evanna Lynch Evanna Lynch - 4 Evanna Lynch i Robbie Jarvis Evanna Lynch i Robbie Jarvis Evanna Lynch i Robbie Jarvis Evanna Lynch i Robbie Jarvis Evanna Lynch i Robbie Jarvis +12 Evanna Lynch - 2 Galerija

Luna Lovegood jedan je od omiljenih likova iz filmova o Harryju Potteru, a utjelovila ju je glumica Evanna Lynch.

Irska glumica Evanna Lynch proslavila se ulogom simpatične Lune Lovegood u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru.

Lunin lik prvi se put pojavljuje u petom filmu "Harry Potter i Red feniksa" iz 2007. godine, a prisutan je i u preostala tri filma.

Iako njezin lik u franšizi nije imao ljubavnu priču, glumica je bila u vezi s kolegom koji se također pridružio svijetu Harryja Pottera u petom filmu.

Pogledaji ovo Predrag Bjelac u filmu ''Harry Potter'' - 7 Nekad i sad Sjećate li se njega? Srpski glumac najveću ulogu ostvario je u ''Harryju Potteru'', a od tada se potpuno promijenio!

Riječ je o britanskom glumcu Robbieju Jarvisu, koji u "Redu feniksa" glumi Jamesa Pottera, Harryjeva oca. Jarvis je utjelovio mladu verziju Harryjeva oca i pojavljuje se u samo nekoliko flashback scena.

Evanna i Robbie bili su u vezi devet godina, a svoju ljubav uspjeli su sakriti od javnosti do 2015. godine, kada su na Instagramu objavili zajedničke fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Robbie Jarvis (@robbjarvis)

No godinu dana nakon što su potvrdili vezu razišli su se, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

I dok je mnogi pamte po njezinoj dugoj platinasto plavoj kosi, Evannu danas više nije lako prepoznati jer je početkom ove godine postala crnka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evanna Lynch (@evannalynch)

Nakon Harryja Pottera nastavila je glumiti u filmovima i serijama, no nije ostvarila nijednu zapaženiju ulogu, a 2015. je sudjelovala i u britanskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaji ovo Matthew Lewis Nekad i sad Pamtimo ga kao zbunjenog čarobnjaka iz hit-filmova, a evo kako danas izgleda i zašto mu sve svi redom čude!

Kako Evanna izgleda danas i koliko se promijenila otkako smo je gledali kao Lunu, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene