"Prejednostavno za mene"

Ivana Knoll pokazala koliko je fleksibilna, htjela je samo snimiti obični selfie, a onda se dogodilo nešto drugo!

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu koliko je fleksibilna i što može izvesti bez imalo truda.

Naša najpoznatija navijačica i DJ-ica Ivana Knoll začinila je dan svojim obožavateljima koji je prate na profilu na Instagramu i objavila video kojim se pohvalila koliko je fleksibilna.

Ivana se snimila u kompletu crnog donjeg rublja i sandalama na visoke potpetice dok leži na krevetu, a onda je u jednom trenutku visoko iznad glave podigla nogu i pokazala koliko je spretna.

"Htjela sam snimiti selfie, ali to je prejednostavno za mene", napisala je Ivana uz video koji je podijelila u priči na Instagramu.

Kako vam se čini Ivanin potez?

  • Ma to mogu i ja bez problema!
  • Nema šanse da ja to izvedem.
  • Idem probati!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll se suočila s hejterima koji joj šalju ružne poruke: "Imam magisterij, govorim četiri jezika i da, seksi sam, a vi samo nastavite..."

Knoll se nedavno pohvalila i svojim dolaskom na prestižni Pegasus World Cup Invitational Stakes, odnosno utrku američkih punokrvnih konja na kojem se pojavila u pomno biranoj odjevnoj kombinaciji.

"Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je Ivana uz svoj video koji je objavila na profilu na Instagramu, a u kojem pozira u ružičastom kompletiću u kojem je naglasila dekolte, ali i duge noge.

Ivana trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth +25 Elsa Pataky - 4 Celebrity Ovom tijelu nije odolio ni njezin pet godina mlađi muž, šuškalo se da imaju problema, ali nove paparazzo fotke govore drugu priču

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene