u zvjezdanom društvu

Ivana Knoll pohvalila se fotkama s legendarnom Cher, otkrila je i kako su se upoznale: "Kakvo zadovoljstvo!"

Ivana Knoll i Cher - 1 Ivana Knoll i Cher - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Cher - 2 Ivana Knoll i Cher - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll otkrila je na svojim Instagram storijima kako je otišla na koncert Justina Timberlakea, a netom prije srela je Cher u hotelu.

Influencerica Ivana Knoll već neko vrijeme boravi u Las Vegasu gdje susreće najveće svjetske zvijezde i fotografira se s njima. 

Sada se u pričama na svojem profilu na Instagramu pohvalila nizom fotografija na kojima pozira zagrljeno i veselo s legendarnom pjevačicom Cher

"Kakvo zadovoljstvo je upoznati ovakvu ikonu", napisala je Knoll, a otkrila je i da su se susrele u hotelu.

Ivana je nosila dugu prozirnu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu, a Cher je bila u crnim hlačama, srebrnom topiću i jakni. 

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Nakon toga Knoll se zapustila na koncert slavnog pjevača Justina Timberlakea na kojem je, sudeći prema snimkama koje je objavila, baš uživala.

Nedavno se Knoll fotografirala i s umirovljenim košarkašem Dwyaneom Wadeom, a i tada se fotografijom pohvalila na instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Knoll je u Miamiju primila internacionalnu nagradu Influencer Insider za "najboljeg DJ influencera". Svojim se uspjehom pohvalila na društvenim mrežama držeći stakleni trofej u rukama. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 +26 Ella Dvornik - 6 Celebrity Ella i Charles stigli su na drugo ročište u Puli, ona je nasmijana ušetala u društvu svog odvjetnika

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene