Danas je druga žena!

Naša talentirana pjevačica drastično se promijenila od početka karijere, a ovih se dana našla na meti kritika zbog nastupa u Srbiji

Martina Vrbos Martina Vrbos Tea Cimas/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +18 Martina Vrbos Galerija

Riječka pjevačica Martina Vrbos slavi okrugli 40 rođendan, a tim smo se povodom prisjetili koliko se promijenila od početka karijere, koju zadnjih godina gradi u Srbiji.

Pjevačica Martina Vrbos rođena je 29. veljače 1984. godine i sada je napunila okruglih 40 godina.

Tim smo se povodom odlučili prisjetiti kako je izgledala kada je tek započinjala svoju karijeru, jer se od tada drastično promijenila.

Pogledaji ovo Martina Vrbos - 1 Celebrity Velika transformacija naše pjevačice u uskoj haljini posebno je došla do izražaja, o njenoj drastičnoj promjeni puno se priča!

Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a 2010. godine gledali smo je i na Dori, na kojoj se predstavila s pjesmom "Ti i ja".

Na početku karijere Martina je imala kovrčavu smeđu kosu, no bila je i sklona čestim promjenama imidža. Zadnjih godina nije je lako prepoznati jer je izgubila više od 50 kila, što je sama jednom prilikom otkrila.

"Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna", ispričala je Martina u srpskoj emisiji Ami G show.

Pogledaji ovo Martina Vrbos inMagazin Naša pjevačica o karijeri i fizičkim transformacijama: ''Imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile''

Rođena Riječanka prije nekoliko godina zbog ljubavi je preselila u Srbiju, gdje i danas živi sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem i njihovo dvoje djece, a tamo je nastavila i graditi karijeru.

Okušala se i na ovogodišnjoj Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, na kojoj se predstavila s pjesmom "Da me voliš", no nije se uspjela plasirati u finale natjecanja.

Zbog svog sudjelovanja na Beoviziji našla se na meti kritika, jer je mnogima zasmetalo što kao Hrvatica želi na Eurosongu predstavljati Srbiju.

Pogledaji ovo Martina Vrbos Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

"Dragi moji svi, draga moja publiko... Kao što sam uvijek bila iskrena prema vama, često i na svoju štetu, bit ću i sada. Ako mislite da me vaši komentari ne dodiruju, varate se. Rasplakali ste me dobrotom i podrškom koju ste mi dali za ovaj nastup na PZE, koji mi je toliko bio potreban, poslije bure koja se podigla oko mog imena. Niste ni svjesni koliko ste mi vjetra dali u leđa i sve sam ovo izdržala da vas ne iznevjerim. Obećajem da ću uzvratiti duplo i dat sve od sebe da komponiram i pišem pjesme osluškujući vaša srca i vaše senzibilitete. U vremenima u kojima živimo, gdje se dobrota teško probija, učinit ću sve što je u mojoj moći da vam makar i dva minuta, koliko traju pjesme, uljepšam život i na trenutak vas sklonim od svakodnevnice. Moj talenat je u vašoj službi i dajem vam ga na dar. Sve vas voli vaša Martina Vrbos", napisala je na Instagramu nakon nastupa na Beoviziji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Kritike su krenula još kad je predstavljena kao jedna od izvođača na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, a i tada se oglasila na Instagramu.

"Ja sam Martina Vrbos, umjetnica, pjevačica. Jeste li znali da umjetnici nemaju porijeklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Jeste li znali da umjetnici ne znaju ni za boju kože? Jeste li znali da je umjetnicima u glazbenoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vrijeme je da i mediji i svi ostali shvate da (potencijalno) Srbiju na Eurosongu u Malmöu neće predstavljati Hrvatica, već pjevačica, umjetnica koja je u klubu Quincy Jones pjevala pred velikim glazbenim imenima u publici i nisu me pitali tko sam i odakle sam, već su aplaudirali MUZICI koju sam pjevala cijelu minutu. Sada vi meni recite tko sam ja i tko će, u slučaju da pjesma "Da te volim" pobjedi, predstavljati Srbiju u Malmöu", napisala je pjevačica, koja je prije toga u jednoj emisiji na srpskoj televiziji sama sebe u šali preimenovala u Martinu Srbos.

Kako se Martina mijenjala tijekom karijere, pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaarija Baby Lasagna na Dori 2024 Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene