problemi s dekolteom

Nezaboravno izdanje naše bivše misice u kojem je zamalo pokazala previše! Nekad je bila glavna partijanerica, a danas se skriva od javnosti

Aleksandra Grdić - 8 Aleksandra Grdić - 8 Miranda Cikotic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 3 Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 6 Aleksandra Grdić - 7 Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić +10 Aleksandra Grdić Galerija

Aleksandra Grdić 2007. godine zaplesala je na modnoj pisti, a zbog haljine s rizičnim dekolteom zamalo je otkrila više nego što je planirala.

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić svojevremeno je bila i jedna od naših najtraženijih manekenki, a gdje god bi se pojavila, nastao bi show.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Tako je 2007. godine na modnoj reviji Matije Vuice u Splitu na pisti zaplesala s plesačem Ištvanom Vargom i zamalo pokazala više nego što je planirala.

Aleksandra je nosila proziru crvenu haljinu s rizičnim dekolteom koji je morala pridržavati tijekom plesa kako ne bi otkrila previše, a fotografije tog nezaboravnog trenutka sada su ponovno u javnosti i možete ih pogledati u našoj galeriji.

Aleksandra Grdić titulom misice okrunila se 2003. godine, a ostala je upamćena i po privatnim skandalima.

Gledali smo je i u showu "Farma" 2008. godine, a nedugo nakon toga povukla se iz javnosti i danas živi mirnim obiteljskim životom u Virovitici.

Bivša misica udala se za tajanstvenog Marka Šljakovića, kojeg je upoznala preko društvenih mreža i s kojim je dobila troje djece.

Iako posljednjih godina bježi od medija, o suprugu je jednom prilikom progovorila za IN magazin.

"Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću", kazala je Aleksandra.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin i Lucija Kerečin - 1 Luka Marin i Lucija Kerečin - 2 Luka Marin i Lucija Kerečin - 3 Luka Marin i Lucija Kerečin - 5 +25 Lucija Kerečin, MasterChef - 27 Celebrity Bivši natjecatelji MasterChefa zajedničkim videom potaknuli zanimljiva šuškanja: "Kad je pir?"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević +9 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević prvi put javno progovorila o teškom periodu koji je prošla: "Čekala sam dobrih 15 godina da otvorim tu temu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene