Isplivale fotke iz 2007. godine

Naša bivša misica nekad je harala domaćom scenom, a danas živi mirnim životom daleko od očiju javnosti

Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Ivo Čagalj/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Alen Macinić i Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 3 Aleksandra Grdić - 4 +0 Aleksandra Grdić - 5 Galerija

Aleksandra Grdić 2003. godine ponijela je titulu Miss Hrvatske, a nakon natjecanja u showu "Farma" 2008. godine potpuno se povukla iz javnosti.

Aleksandra Grdić je 2003. godine ponijela titulu Miss Hrvatske nakon čega je izgradila uspješnu manekensku karijeru i bila čest gost raznih evenata i zabava. 

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

U vrijeme najveće slave medijske stupce je često punila i privatnim skandalima, a slovila je i kao razuzdana partijanerica te nije propuštala nijedan važan event.

Naišli smo tako na njezine fotografije iz 2007. godine kada je gostovala na jednom eventu na Bolu gdje je bila odjevena u bijelu satensku haljinicu.

Samo godinu kasnije Aleksandra se pojavila u showu Farma nakon kojeg se povukla iz javnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Štajduhar (@photobystajdi)

Aleks danas živi daleko od očiju javnosti, mirnim obiteljskim životom u Virovitici. Baš poput mnogih zvijezda koje se zasite turbulentnog života i u potpunosti ga promijene.

Bivša misica upoznala je Marka Šljakovića preko interneta, s kojim danas živi u rodnoj Virovitici te zajedno imaju troje djece. Posvetila se obiteljskom životu i danas bježi od medija.

Za supruga je jednom prilikom izjavila:

''Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni'

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +17 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene