potpuni zaokret

Naša misica iz zlatnog doba nekad je bila poznata po skandalima, a onda je upoznala muškarca koji joj je promijenio život: "Drugačiji je od drugih"

Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Riječke stepenice/PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić - 3 Aleksandra Grdić - 2 Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +4 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić u vrijeme najveće slave nosila je revije brojnih domaćih dizajnera, pozirala na naslovnicama časopisa, obilazila događanja i punila medijske stupce privatnim skandalima, a danas živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom i njihovo troje djece.

Aleksandra Grdić 2003. godine ponijela je titulu Miss Hrvatske, nakon čega je izgradila uspješnu manekensku karijeru.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Pozirala je na naslovnicama časopisa i nosila brojne modne revije, uključujući i one na manifestaciji Riječke stepenice, koja se ovog tjedna održava 14. godinu zaredom, a kako je tada izgledala, pogledajte u galeriji.

U vrijeme najveće slave nije propuštala nijedno događanje, a medijske stupce često je punila i privatnim skandalima te je slovila kao razuzdana partijanerica.

Svojevremeno je povećala grudi i o tome je javno govorila.

"Nikad nisam rekla da ne, uvijek sam priznala, imala sam jednu operaciju. I mislim da su meni te plastične estetske operacije savršene u određenim godinama i da samo ljude mogu usrećiti", ispričala je jednom prilikom.

Aleksandra se 2008. godine natjecala i u showu Nove TV "Farma", a nedugo nakon toga povukla se iz javnosti.

Bivša misica udala se za tajanstvenog Marka Šljakovića, kojeg je upoznala preko društvenih mreža, a s njim danas živi u rodnoj Virovitici i zajedno imaju troje djece. Posvetila se obiteljskom životu i danas bježi od medija, baš poput mnogih zvijezda koje se zasite turbulentnog života.

O suprugu je progovorila za IN Magazin.

"Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću", kazala je Aleksandra.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Maja Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert +16 Marijana Seifert Celebrity Dok traje potraga za Marijanom iz Big Brothera, njezina sestra napravila je neočekivan potez: "Ovo je lakši način da dođem do zarade"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +25 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene