Danas se skriva od javnosti

Trenutak kojeg se vrijedi prisjetiti: Naša misica iz zlatnog doba strgala je haljinu sa sebe i pokazala seksi donje rublje!

Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Jurica Galoić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 +7 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Aleksandra Grdić 2007. godine na modnoj reviji skinula je haljinu nasred piste i prošetala samo u korzetu i halterima.

Aleksandra Grdić 2003. godine okrunjena je kao Miss Hrvatske, a nakon toga izgradila je i uspješnu manekensku karijeru.

Pogledaj i ovo Aleksandra Grdić Misterij riješen Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

Pozirala je na naslovnicama časopisa, snimala kampanje i nosila brojne revije, a da je na pisti bila prava senzacija, dokazuju fotografije s domaćeg tjedna mode iz 2007. godine, koje su sada ponovno isplivale u javnost.

Aleksandra je tada išetala na pistu u voluminoznoj srebrno-crnoj haljini, koju je zatim strgala sa sebe i ostala samo u korzetu i halterima, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Grdić je ostala upamćena i kao partijanerica, a medijske stupce često je punila i privatnim skandalima.

Gledali smo je i u showu "Farma" 2008. godine, a nedugo nakon toga povukla se iz javnosti i danas živi mirnim obiteljskim životom u Virovitici.

Bivša misica udala se za tajanstvenog Marka Šljakovića, kojeg je upoznala preko društvenih mreža i s kojim je dobila troje djece.

Iako posljednjih godina bježi od medija, o suprugu je jednom prilikom progovorila za IN magazin.

"Drugačiji je od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću", kazala je Aleksandra.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene