Pogledajte fotografije

Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi

Zlatko Mateša i Blanka - 1 Zlatko Mateša i Blanka - 1 Josip Moler / CROPIX 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Robert Prosinečki Buga Marija Šimić - 2 Buga Marija Šimić - 1 Zlatko Mateša i Blanka - 4 Zlatko Mateša i Blanka - 3 Zlatko Mateša i Blanka - 2 Mirela Holy - 3 Mirela Holy - 2 Mirela Holy - 1 +0 Zlatko Mateša i Blanka - 1 Galerija

Subotnja kiša nije spriječila poznate Hrvate i Hrvatice da prošeću špicom, evo koga su fotografi uhvatili.

Kiša i tmurno vrijeme dočekali su Zagreb u subotnje jutro, no, to nije spriječilo naše poznate da prošetaju špicom i obave svoje zadatke u glavnom gradu Hrvatske.

Fotografi su pod kišobranima uhvatili glumicu Jelenu Perčin, Roberta Prosinečkog te mladu glumicu Bugu Mariju Šimić.

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

Bila je tu i Mirela Holy s partnerom Sinišom Bužanom koji je za nju držao kišobran, a političarka je, kao i uvijek, svu pozornost skrenula na svoju modnu kombinaciju.

Ocijenite outfit Mirele Holy

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Poglede su posebno privukli i Blanka i Zlatko Mateša koji su prošetali stisnuti pod kišobranom, a osmijehe nisu skidali s lica.

Pogledaji ovo Blanka Kačer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa supruga dotjerani prošetali Stradunom, a fotografe nisu mogli izbjeći

Neke njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Celebrity Glumica iz ''Kumova'' objavila je fotografiju sa svojim samozatajnim suprugom, nedavno je otkrila zbog čega se i dalje vole kao prvog dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 10 Minea - 8 Minea - 2 Minea - 5 +25 Minea - 4 Celebrity Opa! Minea u mini-haljini najavila novu epizodu hit-showa, noge su u prvom planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene