''Gori sve!''

Opa! Minea u mini-haljini najavila novu epizodu hit-showa, noge su u prvom planu!

Minea - 11 Minea - 11 Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 10 Minea - 8 Minea - 2 Minea - 5 Minea - 4 Minea - 3 Minea - 6 Minea i Antonija Šola Minea - 9 Renata Končić Minea +19 Renata Končić Minea Galerija

Minea se s nestrpljenjem javila na Instagramu te najavila novu epizodu emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'', evo u kakvom će izdanju danas zablistati.

Pjevačica Minea prije tjedan dana dobila je novu ulogu u životu, a u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' sudjeluje kao članica žirija uz Marija Rotha, Gorana Navojca i Enisa Bešlagića.

Uzbuđenje pred drugu epizodu hit-showa Minea nije mogla sakriti, a na svom profilu već je objavila nove fotografije svoje odjevne kombinacije te otkrila kako će neki od kandidata izgledati.

U crvenoj haljini posebnog materijala Minea je pokazala figuru, ali i zgodne vitke noge, a pozirala je na poznatoj bijeloj fotelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

''Gori sve'', ''Predivna moja'', ''Ubilaaaa'', ''Uvijek najnajljepša'', pisali su joj pratitelji.

Što kažete na Mineino izdanje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U prošloj epizodi, Minea je zablistala u nježno rozoj haljini s perjem, a mnogi su je usporedili s Majom Šuput koja se jednom okušala u ulozi voditeljice ove emisije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 9 Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Kad su svi mislili da ne može tužnije i sramotnije, ona je obukla ovo, a fotografi su sve zabilježili!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 8 Celebrity Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene